Beyaz Show'un bu haftaki konukları belli oldu.
Programa bu hafta Annemin Yarası filminin başrolleri Meryem Uzerli, Ozan Güven ve Bora Akkaş ile şarkıcılar Gökhan Tepe ve Ayla Çelik konuk oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 49146
@destere @Çiğdem- @sürgünüm @mrt-06 @Bully @Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD
Dizi yayından kaldırılmadan belki kurtarırız dediler zaar.
bir kere beyaza katılan bir ay içinde final yapıyorDizi yayından kaldırılmadan belki kurtarırız dediler zaar.
aa son reyting çabaları bencede duygu sömürüsü bile yapabilir bir anısını anlatıp ağlarsa şaşırmayın derim benbir kere beyaza katılan bir ay içinde final yapıyor
Yolarim seni @destere ile besik kertmesi yapsrim.ssaa son reyting çabaları bencede duygu sömürüsü bile yapabilir bir anısını anlatıp ağlarsa şaşırmayın derim ben
Film çok güzel. Meryem'de çok güzel oynamış. Demek her şey senaryoda bitiyor.Beyaz konusurken eli meryosumun goğsune takildi iyyy sapik.ss @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @denizz19 @Forumdash
aaa meryem vardı doğru dur şimdi bende açtımBeyaz konusurken eli meryosumun goğsune takildi iyyy sapik.ss @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @denizz19 @Forumdash
Ayol meryosumu bitirmek icin O3 ten tns den fazlasi gerekirFilm çok güzel. Meryem'de çok güzel oynamış. Demek her şey senaryoda bitiyor.
Meryem icin izliyor 😱 @destereaaa meryem vardı doğru dur şimdi bende açtım
hayırr bee televizyon kapalıydı zatennn birşey izlemiyordum gürültü olsun diye