Beyaz Show'un Bu Haftaki Konukları Belli Oldu! | 22 Ocak 2016

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Beyaz Show'un Bu Haftaki Konukları Belli Oldu! | 22 Ocak 2016

Beyaz-11-150x1501-1.jpg

Kanal D'nin sevilen ve ilgiyle izlenilen eğlence programı Beyaz Show'un bu haftaki konukları belli oldu!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün üstlendiği ve her cuma gecesi ekrana gelen programa bu hafta Güldür Güldür Show ekibinden Ali Sunal, Alper Kul, Özge Borak, Doğa Rutkay, İrem Sak, Onur Buldu, Onur Atilla, Erdem Yener, Meltem Yılmazkaya, Özgün Aydın, Özlem Tokaslan, Aziz Aslan, Ayşegül Akdemir, Uğur Bilgin ve Burak Topaloğlu konuk olacak.

'Beyaz Show' yeni bölümüyle cuma 23.15'de Kanal D'de!
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Konuklar ilgimi çekmedi ama Beyaz'ın pes etmemesine çok sevindim. :D

aydın doĞAN DURUR aRKASINDA pelin olsa durmazdı örneği var aydın doğan son anda müdahale etti aldı ve pelinide kovdu
Arka sokaklar konusundan bahsediyorsan ben sana Haziran da dedim dizi tekrardan kanal D ile anlaşıp fragman yapacak diye ama zamanı tutturamadım [emoji2]

Arka sokaklar konusundan bahsediyorsan ben sana Haziran da dedim dizi tekrardan kanal D ile anlaşıp fragman yapacak diye ama zamanı tutturamadım [emoji2]
anlaşmaları aydın doğan bodrumdan döndü öyle oldu aydın doğanın yardımcısıyla tanıştım adı harun benim olduğum berbere gelmiş

Bari sadece birkaç kişi çağırsalarmış, şimdi bazıları iki kelime dahi edemeyecek. Bu arada Beyaz'ın ara vermemesi iyi olmuş.

Beyaz niye pes etsin anlamıyorum adam hiç bir şey yapmadi tam tersini yapmalı orada protesto oldu mu o insanları gostermeli ifşa etmeli

Konuklar da çok iyi bu arada