Beyaz Show'un Bu Haftaki Konukları Belli Oldu! | 1 Aralık 2017

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Kanal D'nin fenomen programı ''Beyaz Show''un bu haftaki konukları belli oldu!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün üstlendiği programın bu hafta yayınlanacak bölümüne Funda Arar, Gülse Birsel, Engin Günaydın, Erdal Özyağcılar, Derya Karadaş, Fatih Artman ve Ayta Sözeri konuk olacak.

''Beyaz Show'' canlı yayınıyla cuma gecesi 23.45'te Kanal D'de!

Niye hep aynı kişileri , çevirip çevirip alıyor bu adam

Gecenin köründe yayınlanmasa izleyebilirdim.

Neresi aynı kişiler Funda Arar hariç hiçbirini hatırlamadım Beyaz Show'da.
Funda Arar, Gülse Birsel, Engin Günaydın, Erdal Özyağcılar Bunları görmekten bıktım, televizyonlar da başka konukmu yok

Funda Arar, Gülse Birsel, Engin Günaydın, Erdal Özyağcılar Bunları görmekten bıktım, televizyonlar da başka konukmu yok
Konuklar gayet güzel. Adamlar yeni film yaptılar tabii ki gelecekler. Şarkıcı olarak bu hafta Funda'yı almış. Hatta sana haftaya kim konuk olarak gelecek onu bile söyleyebilirim.

Konuklar gayet güzel. Adamlar yeni film yaptılar tabii ki gelecekler. Şarkıcı olarak bu hafta Funda'yı almış. Hatta sana haftaya kim konuk olarak gelecek onu bile söyleyebilirim.
Özellikle Engin Günaydın televizyonda en az görebileceğin adamlardan. Danla Bilic falan çıkarsınlar o zaman sana.
Mustim gelsin artık 5 yıldır alınmıyor ,sürekli çevirip çevirip aynı kişileri alacağınıza bizi çağırsın

Funda Arar'la Gülse Birsel ha.. Hem dram hem komedi karışık olsun diye demek..