Beyaz Show Saat Değiştirdi!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,700
Puanı
1,060
Kanal D'de Cuma akşamları 23.30'da ekranlara gelen Beyaz Show programı 23.30'dan, 22.45'e alındı. Program, Kazanmak İçin Bir Dakika programı 22.00'da yayınlandığı için geç başlıyordu.

Böylece Yalan Dünya, Kazanmak İçin Bir Dakika ve Beyaz Show üçlüsü de olmamış oldu. Kazanmak İçin Bir Dakika artık yoluna başka bir günde devam edecek.

20.00 Yalan Dünya
22.45 Beyaz Show

ozelhaber.gif

Beyazıt Öztürk'ün günü Cuma günü... Hem dizisi ile, hemde programı ile ekranlarda olacak. Erken saate alınması ile daha da artabilir izleyici sayısı...

Ben de sevinmiştim Yalan Dünya'nın süresi kısa olacak diye ama öyle bir şey olmayacak gibi gözüküyor...

Özetiyle birlikte 2 saat 45 dakika aşırı fazla... Yurtdışında 8 bölüm sitcom süresi :)

Kazanmak İçin Bir Dakika ise Salı PT2'de yayınlanır bence...

Yalan Dunya bir ornek olur diger dizilere gore ozellikle sit-com dizilere dedim fakat yanildim. Dizi cok uzun suruyor..

erkenden program mı bitirecekler... off.. kanal d ne güzel önceden 00.30da yayınlıodu bu gbi programlar genelde gençlere yönelik... ve o saatlerde olması lazım.. rating baza alınmış heralde ki bu uygulama yapılmış... daha afk bitmeden beyaz show başlıcak... 😛 bnce erken olması hiç ii olmadı.. kesinlikle beyazın erken olmaması lazım.. 23.00 bile çok erkendi...