Beyaz Show Bu Hafta Yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Beyaz Show bu hafta yok!

Ünlü showmen Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show bu hafta yayınlanmayacak.

Beyaz Show yerine sinema yayınlanacak.

Cuma gecelerinin klasikleşen programı Beyaz Show yerine alternatif olarak:

Yarın 22.30'da İki Laf Edelim
Konukları: https://fav10.net/f581/4-ocak-2013-cuma-iki-laf-edelim-konuklari-176109/

Yarın 00.30'da Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor
Konukları: https://fav10.net/f581/kadir-copdemir-koptu-geliyor-programinin-konuklari-4-ocak-cuma-2012-a-176111/

izleyebilirsiniz.

beyaz_show.jpg

Konuyu okudun mu? :D

"
Beyaz Show yerine sinema yayınlanacak. "

Diye yazılmış. :)

Gördüm, yayın akışına da baktım hatta. Şu an hiçbir güne İntikam'ın tekrarı yazılmamış. Bu akşam yayınlandıktan sonra netleşir tekrar zamanları. :) Cuma PT2 çok iyi bir zaman dilimi büyük ihtimal yayınlanır tekrarı. :)

Gördüm, yayın akışına da baktım hatta. Şu an hiçbir güne İntikam'ın tekrarı yazılmamış. Bu akşam yayınlandıktan sonra netleşir tekrar zamanları. :) Cuma PT2 çok iyi bir zaman dilimi büyük ihtimal yayınlanır tekrarı. :)

Cuma günü iyi evet, ama haftasonu yayınlarlar gibi. :)

Haftasonu gündüz yayınlanır büyük ihtimal. Salı veya Çarşamba da yayınlanır. Bol bol tekrarı çıkar. :)

Bol bol yayınlamak dizinin tanıtılması açısından iyidir. Çok fazla abartılması anlamında kötü tabi. Bazı diziler var, tekrar konusunda abartıyor. :)

Yalan Dünya gibi olmasın da tekrarları :D ilk bölümün full tekrarı verilmişti :D

Yalan Dünya gibi olmasın da tekrarları :D ilk bölümün full tekrarı verilmişti :D

Yalan Dünya komediydi o yüzden insanlar tekrar tekrar da izleyebilirdi bol bol yayınladılar ve hep iyi reyting aldı ama İntikam'da o kadar çok yayınlanacağını sanmıyorum. Muhtemelen 4 tekrar yayınlanır bu gece dışında. :)

Düzelme yapalım, Beyaz Show'un yerine Yalan Dünya'nın tekrar bölümü yayınlanacak. :)