Beyaz Hayatlar(Film)

ömer karataş

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,756
Puanı
280
SAHNE 1 GİRİŞ
olay istanbul çukurkuyu mahallesinde geçmektedir ozan,sinan,rasim,ertem,ahmet ve ali memati
aynı mahalleden arkadaşlardır ancak bir gün kavga edip ayrılırlar ozan,sinan ve ertem kendilerine
ayrı bir çete kurarlar kafa kıranlardır adı diğer taraftansa ahmet,rasim ve ali memati ise kendilerine başka çete kurarlar beyaz temiz hayatlar bu saatten sonra kararmıştır artık
SAHNE 2
polis remzi iste bu iki çetenin de peşindedir ancak hiç bir ispat bulamaz onlarla eskiden takılan abdulkerim'i muhbir olarak kullanmaya karar verir abdulkerim önce red etsede remzinin teklifini kabul eder operasyonun adı beyaz hayatlar operasyonu olmuştur
SAHNE 3
abdulkerim eski dostlarıyla buluşmaya gider önce ahmetlere uğrar
abdulkerim: oo beni unuttunuz mu kardeşlerim ahmet nasılsın eski dostum?
ahmet koşarak gelir
ahmet: oo abdulkerim kardeşim görüşmeyeli nasılsın der ve sarılırlar
abdulkerim: iyi çok şükür ben tövbe ettim kurtuldum bu pis işlerden ya siz?
ahmet: bizde kardeşim bizde yolumuza bakıyoruz işte mobilyacılığa devam
abdulkerim: sevindim kardeşim sizin adınıza bende işte seminerlere gidip ders veriyorum
abdulkerim: ya sinanlar ne yapıyor
ahmet: biz onlarla konuşmuyoruz bir işimizi bozdular aramız açık hiç o konuya girme
abdulkerim: tamam ahmet ben onlarada bir uğrayayım hadi görüşürüz rasim ali memati görüşürüz
rasim&ali memati: görüşürüz abi
abdulkerim ordan ayrılır
SAHNE 4
abdulkerim ordan uzaklaşır komiser remziyi arar durumu bildirir remzi bir plan yapar ve abdulkerim sinanlarada gider aynı konuşmaları burda da yapar
abdulkerim: ya kardeşim sana bir adres vereceğim oraya gelmeniz lazım iş için yani mobilya işi için yanlış anlama ben tövbeliyim o işlere
sinan: tamam kardeşim adresi ver geliriz
abdulkerim yeri ve zamanı kağıda yazar
abdulkerim: unutma tam saatinde geleceksiniz
sinan: tamam kardeşim sen canını sıkma
abdulkerim ordan ayrılır
sinan: ozan;ertem çıkıyoruz
ozan&ertem: emredersin abi
abdulkerim remziyi arar
remzi: güzel sen ortadan kaybol
abdulkerim: tamam
her iki tarafta oraya gider
ahmet :sizin ne işiniz var burda ?
sinan: asıl sizin ne işiniz var burda ?
birbirlerine silah çekerler ve polisler gelir
ahmet: Allah kahretsin abdulkerim bizi tuzağa düşürdü
mecbur teslim olurlar abdulkerim de birden gülerek ortaya çıkar
abdulkerim: ben sizi zamanında uyarmıştım bu pis işlere bulaşmayın diye ne haliniz varsa görün
ahmet ve sinan tehditler savururlar abdulkerim güler ancak polis kılığındakiler ozan,ertem
ali mematiden başkası değildir abdulkerimi yakalarlar sinan ve ahmet tam abdulkerime sıkacaklarken bu sefer gerçek polisler gelir
remzi: atın silahlarınızı polis beyaz hayatlar operasyonu bitmiştir
sinan ahmet ve adamları teslim olurlar abdulkerimde kurtulmuştur
SON