Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bu Rasim tam sübliminalcı valla.Abi nasıl bir program ya Paramparça'ya, Kertenkele'ye, Star'a, ATV'ye bağladılar koptum resmen.Dizi muhabbeti yapıyorlar ya.
Her biri komedi ya.Bu Rasim tam sübliminalcı valla.
O programin basinda ki vine , fordculuk , Ahmet Cakar müthiş yorumları falan bu bölüm süperdiAbi nasıl bir program ya Paramparça'ya, Kertenkele'ye, Star'a, ATV'ye bağladılar koptum resmen.Dizi muhabbeti yapıyorlar ya.
Sinan Engin; "ben varken Ahmet Hoca'yı niye arıyorsun" diyor.Nur Yerlitaş, Ahmet Hoca'yı aradı tam oldu.
aga saat 1.30 da neden ahmet çakar ı aradı orayı anlayamadım hala gülüyorum yaNur Yerlitaş, Ahmet Hoca'yı aradı tam oldu.
aga sen yeni izlemeye başladın heraldeAbi nasıl bir program ya Paramparça'ya, Kertenkele'ye, Star'a, ATV'ye bağladılar koptum resmen.Dizi muhabbeti yapıyorlar ya.
Ben izliyorum her hafta olduğu gibi. Ahmet Çakar'ın reklam imasında bulunması şık olmadı.Her biri komedi ya.
Şu anki dans ne alaka mesela
Bu arada Fikret Orman Demba Ba için beste yapmış @sürgünüm
Bence kendisi de bilmiyor.aga saat 1.30 da neden ahmet çakar ı aradı orayı anlayamadım hala gülüyorum ya
Ahmet Hocanin karisi yoksa bunlar ask yasiyoraga saat 1.30 da neden ahmet çakar ı aradı orayı anlayamadım hala gülüyorum ya
aga sen yeni izlemeye başladın heraldeadamlar vadi izleyip yorumladılar bikaç hafta önce alışacaksın
Evet aga çok sık izlemişliğim yok ama bugünden itibaren hiç kaçırmamaya karar verdim gece gece gülmekten öldürdüler beni valla.aga saat 1.30 da neden ahmet çakar ı aradı orayı anlayamadım hala gülüyorum ya
aga sen yeni izlemeye başladın heraldeadamlar vadi izleyip yorumladılar bikaç hafta önce alışacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?