Polat Şaşmaz
Favori Üye
babam bunları izliyor bazen dünde izledi hepsi aynı anda bağırıyor büyük bir gürültü sesi dısında hiçbirşey anlamıyorum dediklerinden
Dünkü bölüm süperdi dünya gündeminde liderdi twitter'da ama pazar günkü program ortalama altıydı son 45 dakika dışında.ya 2 gündür izleyemiyorum şu programı aklım acayip kaldı çatlayacam resmenah sınavlar ah
sınavlar bittiği an ilk işim kaçırdığım 2 beyaz futbol 2 de derin futbolu izlemektir kesinlikle
dün fena coşturmuşlardır neyse süpriz olsun bana
tahmin ediyorum o klasik zaten ara ara dünyada 1 numara oluyoDünkü bölüm süperdi dünya gündeminde liderdi twitter'da ama pazar günkü program ortalama altıydı son 45 dakika dışında.
Baronlar programın önüne geçmek istiyor.Türkiye'nin en iyi programı açık ve net. Hiçbir programı izlerken bu kadar keyif almıyorum.
Oha izlwmiyon mu izlesene admin su an Türkiyenin en güzel programiBu kadar olay oluyor bu program izlemek istiyorum ama 1-2 kere rastgeldim sadece.
ya nolur bugün ve yarın fazla yazmayın konuya çatlıyorum izleyemediğim için ah sınavlar bi bitmedi yaahahahaa kahve döktü Ahmet hoca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?