Beyaz 1 Erkek 1 Kadın'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaşın hatırlamaya nüsait olmayabilir ama ata tv de çok talk show yaptı. hatat kanal d okan bir yıl ara verdiği zaman okan yerine cumartesi talk show yaptı reytingleride beyaz kadardı( itmal manken çıkarmadıgı zamanki reytingleri kadar yani
))))))))))))) ) beyaz çıkardıgı konuklar iyi değilse esamasi okunmuyor reytinglerde

kısacası sana katıldıgım tek nokta ata ile beyaz asla kıyaslanmaz
)))))

beyazsoy kendine gel beyazıt öztürk tartışılmaz

"birinin gisesi dolup tasiyor digerin filimleri giseye gomuluyor" kimin kıyasladıgı gayet acık ve net. (kıyaslanamaz bile) demek istemis guya arkadasımız. televizyon dunyasını cok iyi biliyor ya elestri yapmaya calısmıs. hatırlatırım incir recelide gise yapamadı ama herkes asık oldu. hersey giseyle belli olmaz. ve benim onceki yorumumde demek istedigim sey cok farklı. ilk yorumu okurken cok dikkatli okumamıssın yada okusanda anlayamamıssın.
ben orada seni elestirdim ama sen kendini hala kurtarma cabasındasın.

neymis efendim beyazı haluk bilginer bile kurtaramamıs. hayatımda boyle ergen ve sacma bir cevap duymadım. o zaman hacivat ve karagozun hayatıda kurtaramamıstır. yedek bahaneninde bu olması lazım.

hande bile elestirebiliyor diyorsun ama sen bile elestri yapabiliryorsan onun yapması cok normal .
ve komedi album diye birseyide ilk defa duydum. benim bildigim komedi sarkılar sadece internete yukleniyor. yapımcı bulupta muzik piyasasına surulmuyor. ne kadar bir elestirmen oldugun yorumlarından belli oldugu icin konuyuda fazla uzatma geregi duymuyorum. cunku gereginden cok fazla uzadı zaten.
bu arada, ata demirer 2-3 talk show da basarılı olduysa niye devamını getiremedi cok merak ettim.cok basarılı olduysa yeni program teklifleri gelebilirdi. cok fazla sacmaladıgın nokta var ama bu kadarı sana yeterli diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
ata demirer talk show bana göre degil dedi ve program devam ederken bıraktı.. sinema ve diziler bana göre dedi hatta diziyide bıraktı standup ve sinema yapacak...

sen atanın kasedini dinlemedin sanırım. o kaset espirili komik sarkılardan olusuyor.. beyazınki gibi ben ustatım kasedi degil.

hersey gişe degil eyvallahta kim hatırlıyor beyazın filimlerini ne gişesi var nede hatırlanıyor

yav arkadas beyaz gibi kac yıldır talk show yapan birini hala kucuk goruyorsun ya inanamıyorum ya. ya arkadasım komedi sarkı albumu diye birsey mi var ?
albumu kesin sen ve ata demirer almıssınızdır. komedi sarkı dedigin internet ortamında yapılır. gidipte para verip album yapılmaz.adamın isi gucu yok insanlar eglensin diye o kadar masraf yapıcak oyle mi ? ata demirerin de dizi sektorunu bıraktıgını senden duyuyorum.

"Demirer, izleyenlerin ısrarla "Yalan Dünya'da neden yok" diye sorması üzerine diziden teklif almadığını ve tercihini sinaemadan yana kullandığını açıkladı."
acıklamasından bunu anlıyorsan bence sen git biraz hava al derim . ata demirer gibi bir insana sen surekli dizi teklifi mi gidiyor zannediyorsun. zaten turkiyede kac tane komedi dizisi tuttuki kac tanesi ata demirere teklif gotursun ? adam zaten cogunluklu olarak sinema sektorunden yoluna devam etmek zorunda.
ve beyazın zaten kac tane filmi varki ? toplasan en fazla 5 tane filmi var. ve geneline baktıgında hepsi cıkıs yıllarında yaptıgı filmler. 1997 -2000
yıllarındaki cıkıs filmleri. ondan sonra da en fazla 2 film cekmistir. yani beyaz gibi bir adam hakkında boyle konusman bile cok abest .