Beyazıt Öztürk Oyunculuğu Bıraktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,699
Puanı
1,060

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen talk-show programı Beyaz Show'un sunucusu Beyazıt Öztürk, önceki gün Bebek'te, basın mesuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Habertürk gazetesinden Nuri Altuntaş'ın haberine göre, ünlü şovmen oyunculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Öztürk, programının kendisini çok yorduğunu belirtirken, oyunculuğun vakit isteyen bir iş olduğunu, bu yüzden artık düşünmediğini, oyunculuğu oyuncuların yapması gerektiğini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Beyaz, bugüne kadar Karım ve Annem, Biz Size Aşık Olduk ve Yalan Dünya dizilerinde rol almıştı.

Bence uygun bir iş gelirse yine oynar ama Beyaz Show olduğu sürece oyunculuğa pek bulaşmasına gerek yok.

Mumkunse showundaki skeclerde de biraksin oyunculugu. Bol bol gaf yapsin yeter bize

Tutan tek dizisi Yalan Dünya'ydı zaten, mümkünse bir daha geri dönmesin

Hep Yalan Dünya'da en zayıf isim olduğunu düşünmüşümdür zaten. Bence de sunuculukta daha başarılı. Bu karar umarım kendisi için hayırlı olur.

beyaz brz tolga çeviği kendisine örnek alsın oda beyazın beyaz show programı gibi yıllardır komedi dükkanı yeni adıyla arkadaşım hoşgeldinle tv dünyasında kalabildi
onun hrici türk filmlerinde boy gösteriyor dizi yerine
bence beyazdan türk filmlerinde oynamya ağırlık göstermeli hacivat karagözde çok başarılıydı
çok uzun zamandır komedi programıyla sevilen koemdyenler dizi yerine filmlerde boy göstermeli bence tolga bey bunu gayet iyi yapıyor beyaz braz örnek almalı
hatta beyazla tolga bey ikisi film çevirsinler güçlerini birleştirsinler harika bir komedi filmi çıkar ortaya

Konuk oyuncu oalrak görsek yeter bencede. Zaten pekde beceremiyor.

Ben başarılı buluyordum, zaten beyaz show'da yaptığı kliplerde kanıtı.

umarım kararından cayar zaten ender başarılı oyuncumuz var..

beyaz her türlü herşeyi yapabilecek kapasitede birisi,ben başka dizilerdede görmek isterdim
umarım vazgeçer bu kararından

Beyaz oyunculuğa yakışmıyordu zaten, yani bence. Beyaz Show'da yaptığı skeçler beni güldürüyor. Onlarla devam etmeli.

Ben kendisini dizilerde sevmiyordum zaten.
Sadeve şov programına devam etsin, herkes için hayırlısı o.

Oyunculukta donuk kalıyor , en iyisi herkes bildiği işi yapsın )))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...