Beyazıt Öztürk ile Kanal D Yollarını Ayırdı Mı? | Yiğitt Yazıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
755x390-beyaz-show-kaldirildi-beyaz-show-neden-bitti.jpg

FAV10 ÖZEL!


Beyazıt Öztürk ile Kanal D'nin yollarının ayrıldığı, Beyaz Show programının yayından kaldırıldığı iddia ediliyordu. Gerçeklere ulaştık...

Tüm haber sitelerine bomba gibi düşen, günün en çok paylaşılan ve konuşulan konularından biri olan ''Beyaz Show Yayından Kaldırıldı'' haberini uzun süre araştırdım. Milliyet gazetesinin önemli yazarlarından birisi olan Sina Koloğlu'nun da yazısına denk geldim, onun da yazısını göz önüne alarak sonuca vardım.

Beyazıt Öztürk'ün birkaç sezondur ''ara vermek'' istediği konuşuluyordu ama bir türlü bu arayı verememişti. Kanalın satılması ve yeni yönetimin de gelmesiyle yeni bölüm beklerken, bir an ''sezon finali'' yazısı belirdi. Fenomen programın bir gün önceden sezon finali yapmasının altında bir şeyler olacağını sezmiştim. Ramazan ayının gelmesi ve planlanandan bir hafta önce yapılmak istemesi nedeniyle program erken ''sezon finali'' yapmış. Vurguluyorum, çünkü Kanal D'ye dönecek.

Beyazıt Öztürk'ün uzun süredir vermek istediği ara gerçekleşiyor. Kanada'ya giden başarılı şovmen, bir süre orada tatil yapacak. Sonbahar aylarında Türkiye'ye gelmesi beklenen Beyazıt Öztürk ile Kanal D'nin yeni format yapacağı öğrenildi. Sina Koloğlu'nun yazısında gördükten sonra ben de detay araştırmaya çalıştım. 'Ben Bilmem Eşim Bilir' programını Sonbahar'dan sonra Beyazıt Öztürk'ün sunması gündemdeymiş. Eğer iki taraf anlaşamazsa başka bir program üzerinden format deneyecekmiş.

Bir sürpriz olur 'Beyaz Show' dönerse de şaşırmayalım, Beyazıt Öztürk yıllardır yaptığı programdan kolay vazgeçmeyedebilir. Yukarıda da bahsettiğim gibi Kanal D ve Beyazıt Öztürk'ün yollarının ayrılmadığı, Beyaz'ın tatilinin sonunda yeni format veya Beyaz Show'un akıbeti belli olacakmış.​
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,265
Reaksiyon puanı
62,901
Puanı
1,060
Kanal D'de kalacak olmasına sevindim,umarım ortak bi nokta da anlaşırlar.
 

batuhankaralar

Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,245
Reaksiyon puanı
16,620
Puanı
1,061
Ahahaha yılların şovmenine BBEB yaptırırlarsa cidden kanalı kapatsınlar :A :A
 

ömer karataş

Favori Üye
Katılım
24 Mart 2015
Mesajlar
2,618
Reaksiyon puanı
2,523
Puanı
280
beyaz show devam etsin bence format değişssin konuklar yarışabilir mesela skeç helyum gazıda dönsün ayrıca :D :D