Beyazıt Öztürk Hangi Kanala Gidiyor?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Bu Sezon Sözleşmesi Bitecek Olan Ünlü Şovmen Beyazıt Öztürkün Gelecek Sezon Star Tv Veya Show Tvde Olması Bekleniyor.

bir facebook sitesinden alıntıı doğrumu diye sorim dedim..?

Facebook sayfası resmi bir sayfa ise doğru olabilir. Ama resmi değilse büyük ihtimalle yalandır

ben bi show hayranı olarak show tvde grmek isterim ama star tvde asla.... aslında acunsuz show beyazsız kanal d olmaz ama neyse

Yalan haberdir muhtemelen.

ya otursun oturdu yerde
beyaz show kanal d de izlenir. ama eger bir kanalada gidicekse umarım o kanal show tv olmaz. ben show tv de talk show izlemekten hic zevk almıyorum. mac izlemekten bile. star tv ye daha cok yakısır. nede olsa star tv bu sene eglence kanalı olucak. slogana da yakısır

Beyazın facesi yok. her programında sürekli bahsediyor. zaten showun parası olsa elindeki dizileri tutardı.. beyaz daha önce stara gitti ve büyük hüsran yasayip gerisin geriye döndü..

Beyazın facesi yok. her programında sürekli bahsediyor. zaten showun parası olsa elindeki dizileri tutardı.. beyaz daha önce stara gitti ve büyük hüsran yasayip gerisin geriye döndü..

Star'a gitmedi Star için ayrı bir program yaptı ama tutmadı
O program tutsaydı bile Beyaz Show devam edecekti

Star'a gitmedi Star için ayrı bir program yaptı ama tutmadı
O program tutsaydı bile Beyaz Show devam edecekti

Hayır cem uzan zamanında beyazshow stara geçti. ama reytıngler berbat gitince. arkasına baka baka geri döndü.. bu yeni starcılar beyazı tekrar transfer etmek isteyebilir ama halkımız transfer olanlara pek iyi gözle bakmıyor.. paragöz yaftasi yiyorsun..

cem uzan falan yok allahtan

startv 2012 bomba gibi dogus grubuyla geliyor

Bencede inşallah başka bir kanala geçmez geçersede Star'a geçsin

cem uzan falan yok allahtan

startv 2012 bomba gibi dogus grubuyla geliyor

Çuvallayarak geliyor
)))) kaç dizi koydular kactane kaldırdılar bilene madalya veriyorlar.
))) starda yaptıkları tüm değişiklikte doğuş gurubu elinde kaldı. uğur dundarı kovdular reytıngler tepe taklak. kanalın en iyi ikinci reytınglı dizisi ay tutulmasinin kaldırıp ilk 100 giremeyen tek basınayı koydular
)))) neyse yazmakla bitmeZ . artık öğrenirler televizyonculuğu
)))

Kanal D'nin bırakacağını hiç sanmıyorum. Star TV ve Show TV gibi kanallara giderse yine orada iyi şeyler yapacağını düşünüyorum ama bence gitmez. Şunu kesinlikle belirtmek gerek; Kanal D, Beyaz'ı bırakmaz...

bu sayfadaki star tv hayranlığını anlamıyorum.. eer öle bişey olursa inş. show olurr... bn star tvyi hiç sevmiyorum

beyaz giderse show a gider.acunla iyi arkadaşlar.

beyaz giderse show a gider.acunla iyi arkadaşlar.

ama giderse sanırım stara gider stara karşıda bi zzafı var beyazın..
acunlada bi alakası olduğunu sanmıyorum daha önce caner erdem 2007 yılında sanırım teklif etmişti kabul etmemişti ve beyazada bi daha teklif gtrmediler... gerçi caner erdeminde sağı solu belli olmuyo belki teklif etmiştir ama henüz cevabı bekliyoda olabilrler ama showda olursa programın kaliteli ve stüdyonunda güzel olacağını düşünüyorum.. caner erdem her işinde başarılı oluyo..