Better Call Saul'un Resmi Posteri Yayınlandı !

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

Altın Küre ve Emmy olmak üzere sayısız ödülü evine götüren Breaking Bad’in spin-offu Better Call Saul'un resmi posteri yayınlandı.​

Breaking Bad'deki karakteriyle Baro'nun yüz karası, bizimse gönlümüzün avukatı olan Saul Goodman'ı canlandıran Bob Odenkirk dizinin başrolünde yer alacak. Kadroda ayrıca Michael McKean, Rhea Seehorn, Patrick Fabian ve Michael Mando gibi isimler bulunacak.​

Better Call Saul'un ilk sezonunun 10 bölüm olacağı da açıklandı. Ayrıca AMC, ikinci sezon için de 13 bölüm tayin edeceğini söylüyor.

Better Call Saul' dan da beklentim büyük. Dizilerimde bitti başlasaya bir an önce.

Afiş biraz şunu andırmış ama sanırım Albuquerque dolaylarında geçeceği için benzerlikler kaçınılmaz. Hatta iyi de olur özlemi bir nebze de olsa giderir.

Yine de bir Breaking Bad olmayacak. ; (

burda afişi değerli kılan walter amca? afiş mafiş bahane walter amca şahane

Çölüm ortasında ankesörlü telefon ilginç.
oranın yazı yabanında gezen inekler bile kurallara uyuyor demekki
bizde şehrin ortasındaki ankesörlü telefonların sadece kabuğunu bırakmışlar

o gün bir yerde rastladım 4 tane ankesörlü telefon kulübesi yanyana dördününde kulübesi kalmış sadece telefon içinde yok

Bob Odenkirk, Saul Goodman rolünde

Jonathan Banks, Mike Ehrmantraut rolünde

Rhea Seehorn, Kim Wexler rolünde

Kadronun devamını öğrenmek için TIKLAYIN

Bob Odenkirk, Saul Goodman rolünde

Jonathan Banks, Mike Ehrmantraut rolünde

Rhea Seehorn, Kim Wexler rolünde

Kadronun devamını öğrenmek için TIKLAYIN

ilk iki resim zaten BB den tanıdık ama kadın oyuncuyu çok merak ediyordum gördüğüm kadarıyla pek anna gunn ı yakalayamıyor anatomik yapısıyla

daha farklı alternatiflerimizde varmı kadın oyuncular konusunda ?

Rhea Seehorn çok güzel nesini beğenmedin?

Michael Mando