"Better Call Saul" İçin Yeni Bilgiler

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

AMC'nin henüz yayınlanmasına aylar varken yeni sezon onayı alan dizisi Better Call Saul ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı.

Geçen yaz ekranlara veda eden efsane dizi Breaking Bad'in spin-off'u olarak hazırlanan dizi için yeni gelen haberler Breaking Bad hayranlarını heyecanlandıracak gibi gözüküyor.

AMC'den gelen açıklamaya göre dizi 2002 yılında, Saul ile Walter White tanışmadan altı yıl öncesinde başlayacak. Saul Goodman ise o zamanlar Jimmy McGill olarak biliniyor olacak. Jimmy McGill'in Saul Goodman'e dönüşünü anlatacak dizide Saul Goodman'in yanında Jonathan Banks'e Emmy adaylığı kazandıran karakter Mike Ehrmantraut da aktif olarak yer alabilecek. Michael McKean ise dizide Jimmy'nin abisi Chuck karakterine hayat verecek.
Ayrıca Vince Gilligan yaptığı açıklamada dizinin zamanda gelgitler yapabileceğini ve bu gelgitlerde Breaking Bad'den başka karakterlerin de görülmesinin olabileceğini söyledi.

2015'in ilk aylarında başlayacak olan diziyle ilgili iki de yeni fotoğraf yayınlandı. Biri yukarıda görülebilen fotoğrafın diğeri ise haberin hemen aşağısında görülebilir...

Son düzenleme:
Vay bizim avukat buradaymış.
Hikaye güzelmiş, Breaking Bad'le bağlantısının olması da çok iyi haber. Bir aksilik olmazsa kesinlikle izlerim.

Muhtemelen ben de izlerim. Kendisi geldi, diziye hareket geldi.

Aşağı yukarı aynı mantık olacak Breaking Bad'le.Burdada Saul'un dönüşümünü izliycez.Mike reyizin olması iyiymiş.

Başrol Bob Odenkirk yaptığı açıklamada dizinin çok büyük oranda drama olacağını açıklamış. %85 drama ve %15 komedi demiş açıklamasında. Proje ilk açıklandığında komedi olabileceği söylenmişti ama zaten biz biliyorduk drama olacağını, şüpheler de kalkmış oldu.

Her türlü izleyeceğim ama şu gerçekki Breaking Bad'den aldığım zevki bundan alacağımı sanmıyorum. Sanırım Walter ile tanışmadan önceki hayatını anlatıyordu yani dizinin final bölümleri hariç Mr.White ile Jesse'yi görebileceğimizi sanmıyorum. Belki hiç gözükmezler kim bilir.

Ama umarım sonlarda da olsa Jr.Walter ile Skyler'ın ve Pinkman'in akibetinin ne olduğu gösterir,
Tabi Walter White'in eğer ölmüşse mezarını da göstermeleri hoş olur

breaking bad'i allah ın izniyle bitirebilirsem bakabilirim bu diziye de

Hadi bi kısa haber daha

Better Call Sauk'un çekim arkası videosu yayınlanmiş
Haber acmalık bişey oldugunu sanmiyorum.Kostumcu falan fişman konuşuyor

(BB'yi izleyip bunu bekleyenler)
@OzaN @destere @cevaa @Harunnn60

(BB izlemeyip bunu izlemek isteyenler)
@Çiğdem-

TR'ye kapalı video

Better Call Saul'un fragman benzeri bir konusu vardı galiba orada paylaşsak daha iyi olur böyle şeyleri.

Geleceğe dönüşlerde görebiliriz çünkü dizi geçmişte.
o zaman görmemiz imkansız bence o dönemler walter amca sıradan bir kimya öğretmenidir pek bir yasadışı işide olmaz aksiyonuda olmaz

ama ben anna gunn ın gençliğini görmek isterdim

o zaman görmemiz imkansız bence o dönemler walter amca sıradan bir kimya öğretmenidir pek bir yasadışı işide olmaz aksiyonuda olmaz

ama ben anna gunn ın gençliğini görmek isterdim
Zamanlar arasında geçişler olacakmış yani bir şekilde bize göstermenin yolunu bulacaklarmış sanırım.