Betül Şahin 'Oyunculuğa Döneceğim'

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1406760654.jpg

Daha önce Marziye, Yılan Hikayesi, Serseri ve Beyaz Gelincik gibi birbirinden başarılı projelerde yer alan Betül Şahin, oyunculuğa ara verdikten sonra Bodrum'da görüntülendi.

Ekranlara geri dönüp dönmeyeceği sorusu üzerine Şahin, Ticarete atıldığını, ancak bu yeni işte mutlu olmadığını, en kısa zamanda güzel projelerle asıl mesleği olan oyunculuğa geri döneceğini söyledi.

Yeni projesi ve rolü hakkında ser verip sır vermeyen Şahin'nin yeni projesi büyük merakla bekleniyor.

dönsün dönsün özledik :Xönceki işlerine bakarak çürük iş seçmez betül şahin:X

Başak komiser olarak çocukken hayrandım resmen. Sonra Beyaz Gelincikteki roluyle zirveye çıkmıştı. Uzun zamandır göremiyorduk. Güzel bi diziyle döner umarım.

Aynen, kötü role çok yakışıyor. Sanem Çelik'i de mesela kötü rolde görmek isterim. :)

Deniz Çakır'da kötü rolde oynamalı, yanlış tercihler yapıyor.:)
Bu kadını Sanem ve Deniz ile bir tutmam gerçi:X de Beyaz Gelincik'te izlemiştim tek :X Diğer işleri sanırım Erler yada Osman Yağmur Dereli'nin dizileriy(b)

Yılan Hikayesi efsanesinde izledim ben de kendisini. Bekliyoruz yeni projesini bakalım. :)

Bu kadını Sanem ve Deniz ile bir tutmam gerçi:X de Beyaz Gelincik'te izlemiştim tek :X Diğer işleri sanırım Erler yada Osman Yağmur Dereli'nin dizileriy(b)
Oynadığı tüm diziler tuttu, madem başarılısın ekranı niye bırakırsın, bir diğer örnekte Yasemin Ergene..Kocanın parasından sanane.:)