Best Model "Serkan Tanırgan" Dizilerde Rol Alacak!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
2011 yılında koordinatörlüğünü Erkan Özarman'ın yaptığı Best Model Of Turkey yarışmasıyla 1.lik paylaştığı Furkan Palalı ile ünlenen Serkan Tanırgan oyunculuğa adım atıyor!

Son olarak yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği Ben Burdan Atlarım yarışmasında yarışmacı olarak yer olan manken Serkan Tanırgan, yapımcılardan teklifler aldığını ve değerlendirip kendisine en uygun rolü seçtikten sonra çok yakında yeni bir diziyle ekranlarda olacağını açıkladı.

Yarışmada kendisi ile 1.liği paylaşan Furkan Palalı, kariyer hayatında 3. diziyi tamamlamış bulunuyor.

FlnJLEyotGPIlZjGd4RTUSD3.jpg

İyi bir oyunculuk eğitimi alması gerekir ve ilk dizisinden hemen başrol olmasın mümkünse...

Acaba Medyapım ile çalışma ihtimali ne kadar? Çünkü Armağan Çağlayan Ben Burdan Atlarım'dayken "Senin gibi yakışıklı çocuk neden dizilerde rol almıyor?" demişti. :X

yakışıklı gibi ama çok itici hemde :T: artık mankenleri dizilerde görmeye alıştık zaten :T:

:D Furkan yakışıklıysa ben best modelim. Şaka bir yana gerçekten ne yetenek var ne de görsellik. Vücut tipi zaten yok. :D Bi gözleri var o da kedi gibi.
Bende hiç beğenmiyorum maalesef Furkan Palalı'yı. Mahsun nasıl görmüş bu adamdaki yeteneği bilemiyorum, sanırım sarhoştu? :X

tipe göre yetenek verseydi tanrı, tüm mankenler sanatçı olurdu.. birkaç dizide oynar sonra arada kaynar.