Best Model Of The World Hangi Kanalda ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060

Dünyada büyük bir ilgiyle izlenen yarışması "Best Model Of The World" organizasyonunu yayınlayacak kanal belli oldu.

"Best Model Of The World" yarışması, dünyanın dört bir tarafından gelen erkek ve kadın modellerin, birbiri ile kıyasıya yarıştığı bir organizasyondur.

"25. Best Of The World" yarışmasını, 8 Aralık 2012 Cumartesi günü, 22.00'de Number 1 TV'de canlı olarak yayınlanacak.

YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Son düzenleme:
23.00dan sonra göz atarım. Ama tam olarak izlemem

iiyi bir yarışma kızlar açısından amaşimdi çağatay-kıvanç gibi bir çocuk çıkacak kızlar ın ağzı açıık kalacak where i,s the adalet

Yarışma hakkında daha fazla bilgi yazsaydın keşke.

Erkekler kendi kulvarında, Kadınlar kendi kulvarında yarışıyor işte, daha ne? Dahasıda var aslında, 25.'si düzenleniyor işte. En iyiler seçilecek.

Erkekler kendi kulvarında, Kadınlar kendi kulvarında yarışıyor işte, daha ne? Dahasıda var aslında, 25.'si düzenleniyor işte. En iyiler seçilecek.

Misafirler için bilgi vermen gerekiyor yarışma hakkında işte.
Tamam kadınlar, erkekler kendi kulvarlarında yarışıyorlar ama ne üzerine yarışıyorlar gibi bunları ilk mesaja eklemen lazım.

Misafirler için bilgi vermen gerekiyor yarışma hakkında işte.
Tamam kadınlar, erkekler kendi kulvarlarında yarışıyorlar ama ne üzerine yarışıyorlar gibi bunları ilk mesaja eklemen lazım.

Tamamdır, ısrarların üzerine düzelttim. Kendi cümlelerim ile bu yarışmayı tarif ettim bir bakıma. Bilmiyorum artık nasıl olduğunu.

Show Tv Alsaydı Reyting Yapar dı Show Tv Yöneticileri Uyuyor Ya

Git Türk Malını Yayınla

Kaçmaz İnşallah Derece Yaparız .

Türklerde yarışan çocuk izmirli ve kuaförümün oğlu.

Dün akşam açtım 1 saat boyunca boş konuştular ama sonra çevirdim. Kim kazandı cidden?

Ay dur kuaförümü arayıp tebrik edeceğim.

Ama çok saçma jüri zaten Türk, başkasının kazanmamasına şaşırmamak lazım.

izlemek isterdim ama nambır numbur tivi bizde yok