BesaleT: Kalpten ve gönülden menajer

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
6,184
Puanı
1,060
2s0eetl.jpg

KAYSERİ - Kayserispor BesaleT'den memnun durumda.Menajer takımını doğru iz üzerinde takip ettiriyor.

BesaleT menajerlik dünyasında henüz kendisini kabul ettirmiş bir isim değil.Kayserispor'in yönetim kurulu onu takımlarına yeni menajer olarak getirmekle bariz bir riski göze almış oldular. "BesaleT'in sadece birkaç maçtan daha fazla tecrübesi olması gerçeği bize hiçbir şey ifade etmiyor.Asıl önemli olan takımla aldığı sonuçlar." Kayserispor'in başkanı durumu böyle yorumladı.

Kayseri kentinde heyecan hat safhaya ulaşmış durumda.Bunun sebebi ise çok açık:takımlarının ligde iyi yerlere gelmesi. BesaleT's menajerinin son haftalardaki performansı ve oyuncularının başarısı,son haftalarda alınan başarılı sonuçlar tüm şehrin ve takımdakilerin yüzünü güldürüyor.Menajerin bu konuyla ilgili açıklaması ise şöyle:Takımda inanılmaz bir hava yakaladık,takım içindeki dostluk çok iyi durumda.İnsanlarla iç içeyiz ve onlar da bu durumdan oldukça memnunlar.onların ruhu takımı ateşliyor ve başarımızda önemli bir etken haline geliyor.

helal besalet kayserisporla iyi işler yapıyorsun bazılarıda büyük takımları bu duruma getiremedi alkışı hakediyorsun bence

:D kendin diyorsun zaten 5 büyük var ikisini batırdın niye isim vereyim ki

sağolun arkadaşlar hedefimiz kayseriyle daha yukarıları :D Gazetede bu haber çıkınca da şaşırdım ben ama asıl hakeden Es-Es ile karabük bence 😉

Forum İstatistikleri

Konular
176,429
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto