Berrak Tüzünataç & Rıza Kocaoğlu'ndan Muhteşem Sahne Performansı!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,772
Puanı
1,060
Filinta'da dün akşam aksiyon şöleni vardı! Farah’ın sert dövüş teknikleriyle intikamını almak için saldırdığı bu sahneler, yönetmen Osman Kaya’nın gözüyle çekilerek 12 saatte tamamlandı. İzmit Film Platolarında özel dekorların yaratıldığı, zincirlerin ve aksesuarların kullanıldığı bu muhteşem çekim, zor fakat muhteşem bir aşkın ve intikamın dövüşü olarak seyirciye yansıdı.

İki ünlü oyuncu bu sahneler için Almanya’dan 1 aylığına gelen uzman eşliğinde, sahnelerinin koreografisini yapan Garbis karakterini de üstlenen Uğur Yıldıran ile birlikte 2 haftalık zor ve duygu yoğunluğu ağır bir çalışma yaparak bu sahneleri çıkarttılar.

Reytinglerde kendini gösteremese de ekranın en iyi aksiyon dizisi olduğu bir gerçek.

Çok öyle ahım şahım bir sahne olmamış.
Yavaş çekimler bence Facia. Ben hızlı çekimleri daha çok seviyorum ki daha ayrı şok etkisi oluyor kişide.:D

Çok öyle ahım şahım bir sahne olmamış.
Yavaş çekimler bence Facia. Ben hızlı çekimleri daha çok seviyorum ki daha ayrı şok etkisi oluyor kişide.:D
ağır çekimi bende beğenmedim ama farah'ın dövüş teknikleri hoştu. :X birde sahnenin izleyici açısından şöyle bir etkisi var, celal farah'ı seviyor ama babasını öldürdü. farah babasını ölürken öğrendi. aşktada kaybetti. şu an intikam dolu bi farah var. sende başla artık hatta 2. sezondan başla ilk sezondan bağımsız. yerli dizilerden çok farklı çok şaşırtmalı bi dizi.

ağır çekimi bende beğenmedim ama farah'ın dövüş teknikleri hoştu. :X birde sahnenin izleyici açısından şöyle bir etkisi var, celal farah'ı seviyor ama babasını öldürdü. farah babasını ölürken öğrendi. aşktada kaybetti. şu an intikam dolu bi farah var. sende başla artık hatta 2. sezondan başla ilk sezondan bağımsız. yerli dizilerden çok farklı çok şaşırtmalı bi dizi.

Şu sıralar yabancı dizilere bile bakamıyorum. Sınavlar bitsin sanırım gömülücem dizilere.:D
Dirilişte böyleydi. Ağır çekimler çöktü ve ağır olunca bana yapmacık geliyor. Her kılıç sallama sahnesi ağır falan ıyy.:( Sen Vikingsi izle önce. Efe gibi bayilacaksin. Orada muhteşem savaş sahneleri var ve bireysel okuyor genelde.:D

Şu sıralar yabancı dizilere bile bakamıyorum. Sınavlar bitsin sanırım gömülücem dizilere.:D
Dirilişte böyleydi. Ağır çekimler çöktü ve ağır olunca bana yapmacık geliyor. Her kılıç sallama sahnesi ağır falan ıyy.:( Sen Vikingsi izle önce. Efe gibi bayilacaksin. Orada muhteşem savaş sahneleri var ve bireysel okuyor genelde.:D
Nerde agir sahne var Diriliste kafandan sallama :F Varsa az.

Nerde agir sahne var Diriliste kafandan sallama :F Varsa az.

Kafanı sallandırırım forumda senin.:A Mod'um ben düzgün konuş.
Var tabi. Erto eline kılıcı alıyor sıla dönerken ağırlasiyor ileri saklarken ağırlaşıyor. Şimdi izlettirip gosterdittirme bana.:A Mesela Şu Moğollar adamın adı neydi. O bir hana girmiş ve tüm handaki kişileri öldürmüştü müzik eşliğinde. Orada full yavaştı.:D

bende ygs'ye hazırlanıyorum anca yazın bakarım. :X