Berrak Tüzünataç 'Kurşun' Dizisinde!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,647
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX TV'nin yeni sezon için hazırladığı iddialı projelerinden 'Kurşun'a yeni bir isim dahil oldu!

berrak-tuzunatac-bir-yillik-tatilini-acikladi-2_16_9_1518678259.jpg

Yapımcılığını Most Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Kerem Deren'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Burak Arlıer ile Murat Can Oğuz'un üstleneceği, başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu ve Sarp Akkaya, Engin Şenkan ve Bora Akkaş gibi isimlerin olduğu diziye Berrak Tüzünataç dahil oldu.

Oyuncunun canlandıracağı şarkıcı karakteri, ilerleyen bölümlerde Orhan ve Leyla aşkının arasına giren kadın olacak.

''Kurşun'' yeni sezonda FOX TV'de!

Kaynak : Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: cookies
#Sabır #Şükür #Adalet senelerce bu günü bekledim.. Rabbim büyük.. :A

@Yiğitt @Aserat @xemrexxx @Çiğdem @mrt-06 @ozgur2113 @sokak sanati @Sherlock @MasacRE @serhatt
Dizi kaldırılırsa erkenden kadın paylaşım yapar ''ön görüm yüksek'' diye :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Diziyi izlemek için sebep yaratmaya çalışıyor Fox ama hala izlememekte kararlıyım.:A
Son dizisinde efsaneydi bu ikisi bu arada.:love1:

Harika bir isim :Z Fi’de bayılmıştım kendisine :A Ezel kadrosu toplanıyor resmen :Z

Şu diziye kimi istediğimi biliyorsun o da olursa kadro tamamlanır benim için :A Hazır Ezel kadrosunu topluyorlar :A @xBUGRAx

• Güldürdün
#Sabır #Şükür #Adalet senelerce bu günü bekledim.. Rabbim büyük.. :A

@Yiğitt @Aserat @xemrexxx @Çiğdem @mrt-06 @ozgur2113 @sokak sanati @Sherlock @MasacRE @serhatt
Haberdeki son cümleye bayıldım. :A Kalitene sağlık Berrak. :bhr:

• Olmamış
FOX'umu küçümsemişti yıllar önce şimdi kapısında, BİR DAHA SAÇMALAMAZ UMARIM! FOX'uma şükretsin :bhr: