Berrak Tüzünataç Eski Sevgilisiyle Evleniyor!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç hastalığından dolayı sıkı görüştüğü Nejat İşler ile evlenme kararı aldı.

Bodrum'da rahatsızlığı nedeniyle 3.5 aydır yoğun bakımda olan Nejat İşler geçtiğimiz günlerde taburcu oldu.Hastahanedeki süreçte en büyük destekçisi eski sevgilisi Berrak Tüzünataç oldu ve bu desteği bırakmayan Tüzünataç taburcu olduktan sonrada İşler'in yanına koştu.

Berrak Tüzünataç “Bundan sonra yalnız yaşaman doğru olmaz. Ya sen benim evimde kal ya da ben sende kalayım” dedi. Rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren İşler de bu teklife olumlu baktı ve onunla aynı evde yaşama kararı aldı.
Aynı eve taşınan ikilinin yakın çevresinde bu yaz evleniyorlar sözleri konuşulmaya başlandı.
Bir çok kez ayrılıp barışan ve çok ihtiraslı bir aşk yaşayan ikili bu sefer evlenebilecekler mi?​

Son düzenleme:
Bir insanın en zor gününde böyle yanındaysa helal olsun Berrak Tüzünataç'a.Her şerde bir hayır vardır lafına örnek.

Uzun soluklu olmaz gibi gerçek bir evlilik gibi görünmüyor..

bu resimdeki nejat işler mi 😱 yok artık daha önce gördüm ama başkası sandım onunla alakası yok nasıl bu kadar değişmiş yav

Çok başarılı bir ilişki bencede olmaz gibi.

La yazık adama zaten yeni komadan çıktı. Adam evlendikten iki gün sonra tekrarından komaya sokar bu berak. Bırak adam yatağında ölsün hapishanelere düşürme adamı )))

Berrek Tüzünataç ilgili habere cevap verdi.
Keşke evlenselerdi.