Berna Laçin'in Yeni Dizisi!

ernkrbyk

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
427
Puanı
195
Kızı Ada'nın doğumundan sonra mesleğini geri plana atan, özellikle dizi setlerinden epey uzak kalan Berna Laçin, bu açığı kapatma hazırlığında...
Bir sit-com projesinde yer almaya hazırlanan Berna Laçin, "Aralarında ciddi sınıf farkı olan bir karı kocanın hikayesi... 'Geniş Aile'nin senaristi yazıyor. Ayrıca yeni bir oyuna da başlıyorum" diyerek müjdeyi verdi.

Basarilar, bekliyoruz..

Star olur muhtemelen yeni kanali..

Cüneyt İnay'ın yeni dizi yazmasına sevindim. Kesinlikle izleyeceğim diziyi. İnşallah erkek oyuncu reyting getirecek biri olur da dizi tutar :)

İnşallah diğer oyuncu seçimleri de iyi olur da izleriz.

Geniş Aile'nin senaristi derken Cüneyt İnay'ı mı yoksa Kamuran Süner'i mi kastetti acaba o önemli. :)

Cüneyt İnay'ı kastetmiştir inşallah:) Eğer Cüneyt İnay yazarsa o dizi süper olur vallaha:D
Keşke sit-com değil de mahalle dizisi olsaydı:)
Kesinlikle izlerim kaçırmam bu diziyi:D

aynen cüneyt inay dır inş. zaten berna laçinin oyunculuğu özellikle de sit com daki başarılığı söz konusu bir de cüneyt inay yazarsa dizinin tadından geçilmez :D

Muhtemelen Star Tv olur kanalı, Berna Laçin uzak kalmıştı setlerden... Yine başarılı olur umarım

Ooo bu sezon sit-comlar baya çoğaldı :) Bende dramadan uzak kalıcam artık sit-com izlicem :) Mesela bu diziyi izlemeyi düşünüyorum fragmanları felan beğenirsem. Fox'ta ki 2 sit-comuda izlicem kesin The Harem ve Oh olsun... İnşallah hepsi uzun soluklu bir proje olması dileğiyle.........

Fox'ta ki 2 sit-com'unda tutması dileğiyle (Oh olsun ve The Harem) :D

son dizisi nurgül yeşilçayla komediydi sanırım belalı baldız ondan beri yok yetenekli biri diziye başlaması güzel olmuş