Berke Özer Resmen Lille'de!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,526
Puanı
1,060
Eyüpspor'un kaleciliğini yapan Berke Özer, Fransa'nın Lille takımına transfer oldu.

25 yaşındaki Berke ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Berke için Fransa ekibi Lille 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. 500 bin euro da bonusla birlikte toplamda 5 milyon euro bonservis bedeli ödenmiş olacak.

2 sezondur Eyüpspor kalesini koruyan Berke, Lille'de 1 numaralı formayı giyecek.

1755200727337.jpeg

İyi kaleci. 3 Büyükler'le anılırken Avrupa'nın yolunu tutmuş. Yolu açık olsun.

Sürpriz oldu benim için oraya gitmesi ama Lille scout ekibi Türkiye'yi baya takip ediyor. Son zamanlarda aldıkları 5. Türk oyuncu oldu.

Sürekli oynarsa milli takımın da birinci kalecisi olur. :)

Fenerbahçe'nin yüzde 40 bir payı vardı ancak vazgeçip yüzde 20 sonraki satıştan pay hakkı almış. Bu da Eyüp ile Lille'in anlaşmasını kolaylaştırmıştır diye düşünüyorum. Fenerbahçe de Lille'in iyi fiyata oyuncular sattığını görünce daha fazla kazanabilirim düşüncesi girmiştir. Oyuncu için ise çok iyi bir durak daha önce de Lille'de Türk oyuncular oynamıştı ve olumlu yönde etki etmişti. Ayrıca oyuncunun geçmişte yurt dışı tecrübesi de mevcut.

• Okudum
Reactions: RüzgarGülü
Eskiden ülke olarak iyi kaleciler çıkartıldık ve dünyanın en iyi kalecileri arasına girerdi. Sanırım antrenör emekli oldu ondan sonra ülkede kaleci sıkıntısi çekmeye başladık. Sevindirici haber :)

Sevdiğim bir oyuncuydu. Buca'dan beri takip ediyorum. İrfan Can Eğribayat'tan çok daha iyi bence.
Rennes'e giden Doğan Alemdar gibi olmaz umarım sonu bol bol oynar.

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato