berkann 10.000 ler Kulübünde

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,230
Puanı
1,060
Forumumuzun sevilen üyelerinden "berkann" 10.000'ler kulübüne girmiş bulunmaktadır.Kendisini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz. Berkann bu kulübe giren 30. kişi olmuştur .

Son düzenleme:
Emre çok soğuk kutlamışsın :winkk:

- - - Ekleme - - -

Emre çok soğuk kutlamışsın :winkk:

Sevilen üye yazdım yetmez mi ? :D

Çooooohhh sevilen üye yazmalıydın. :d "Gerek kaliteli mesajları, gerekse açtığı gündem yaratacak konularıyla, üyelerle ilişkileriyle bana ve diğer bütün üyelere örnek olan forumumuzun çook sevilen üyesi berkann 10.000ler kulübünde. :):) Bugünü Milli FF Bayramı ilan etmek istiyorum-OzaN da izin verirse. Böyle üyeler kolay gelmez, değerini bilip ona sevgilerimizi iletelim. Yaşasın berkann! :d

Çooooohhh sevilen üye yazmalıydın. :d "Gerek kaliteli mesajları, gerekse açtığı gündem yaratacak konularıyla, üyelerle ilişkileriyle bana ve diğer bütün üyelere örnek olan forumumuzun çook sevilen üyesi berkann 10.000ler kulübünde. :):) Bugünü Milli FF Bayramı ilan etmek istiyorum-OzaN da izin verirse. Böyle üyeler kolay gelmez, değerini bilip ona sevgilerimizi iletelim. Yaşasın berkann! :d
Mesajın neredeyse hepsi tamam da sonundaki "Yaşasın berkann!"ne oluyo ? :D Sen ne kadar sevildiğini biliyorsun zaten. 😉 :D

berkann'ı bu son hareketlerinden dolayı sevmemeye başladım.Lütfen o forumun sevilen üyesi ibaresi kaldırılsın.:D

Neyse tebrikler bro.:)

Herkese teşekkürler. :)

Admiiiiiiğğğğnn golla gendini admiiiiğğğğğnnhhhh :d