Berkan Şal 'Reaksiyon' Dizisinde!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1404935968.jpg

Star Tv'nin yeni dizisine bir oyuncu daha dahil oldu.

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, Yurdaer Okur ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı, yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı ve 'Herkes düşmanını tanıyacak' sloganıyla tanıtımları dönen Reaksiyon Film imzalı diziye, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde canlandırdığı Akbaba karakteriyle ünlenen Berkan Şal dahil oldu. Berkan Şal, dizide Tayfun karakterini canlandıracak.

Reaksiyon yakında Star Tv'de!

Bryc66GCcAIaUok.jpg

Erdal Beşikçioğlu'ndan kopmuyor ve dizisiz kalmıyor. Berkan Şal, Behzat Ç.'den sonrada devam ediyor. İnanç Konukçu, Kaçak'ta ilerliyor. Sadece Fatih Artman kaldı ortada. O da bulur umarım. Aslında bu diziye de yakışabilirdi. Berkan Şal'a hayırlı olsun. :)

Dizinin ismi değişecekmiş, ne olacak acaba çok merak ediyorum. Berkan Şal'da 10 numara olmuş.:X

Hafife almayın. Behzat Ç.'de cinayet büronun önemli elemanıydı. Sağlam koku alma yeteneğiyle, K9'u aratmıyordu. :)

BahadIr özdener ne i§ yapacak sensaryoda yok konsept danI§manI da deil eee bu adam neyin nesi

annem behçat ç izlerken çok gülüyordu bu adama kızzz bu adam kurumuş diyordu bana hahaha :F ayrıca kurtlar vadisinden erkanı canlandıran ismail demircide bu dizide oynayacak onuda konularda belirtirse sevinirim vadi fanları için değerli bir oyuncu :bhr::bhr::bhr:

Daha önce dizinin kadrosunda olduğu yazılmıştı sanki. :):)

Ben biliyordum yani, haber yeni bir gelişme olmadı benim için. :)

BahadIr özdener ne i§ yapacak sensaryoda yok konsept danI§manI da deil eee bu adam neyin nesi
ya abi işin artistliğinde bunlar senaryoyu yazan bahadır ve cüneyt yardımcıları da ozan aksungur ve diğeri
iş olsun diye konsept danışmanına cüneyt aysan ı yazmışlar yapımcıya da bahadır ı yazacaklar :D

Behzat Ç den hayatta unutmam yeni dizisinde başarılar dilerim🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy