batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
Niye şaşırdın ki?Ben şok 😱
Kanal değiştirirse aldığı oranları alamayabilir, kanal değiştirmezse de düşük gittiği an bitebilir. En iyisi başlamamalı.
Nesi kesin değil? Yapım şirketi Instagram hesabından paylaştı Berk Oktay'da beğendi.
Eski asker dizilerinden oyuncular alsınlar, devam eder öyle.
Hapishane olayları başlarsa denildiği gibi avukat olabilir abla.Çağatay olarak geliyormuş diziye ay merak ettim bu Çağatay kim olacak
Hapishane olayları başlarsa denildiği gibi avukat olabilir abla.
Fox'un hamleleri artık sinirimi bozmaya başladı açıkçasıNiye şaşırdın ki?Ne zaman döneceği belli olmayan, kanalı için görüşmeler devam eden bir dizide devam etmesi mucize olurdu. Adam yorulmuştur.
O değil de kanal değiştirirse dizi eski reytinglerini alamaz.FOX çok iyi hamle yaptı.
Tüm kadrosu yenilense bile Pazar günü Savaşçı liderliği kimseye bırakmazNiye şaşırdın ki?Ne zaman döneceği belli olmayan, kanalı için görüşmeler devam eden bir dizide devam etmesi mucize olurdu. Adam yorulmuştur.
O değil de kanal değiştirirse dizi eski reytinglerini alamaz.FOX çok iyi hamle yaptı.
Yasak Elma bu transferler ile Pazartesi zirvede olur hep, hatta gelecek sezon da devam eder.Tüm kadrosu yenilense bile Pazar günü Savaşçı liderliği kimseye bırakmazYasak Elma'dan şüphem var ama
Diğer 3 dizi varken Yasak Elma biraz zor olur liderYasak Elma bu transferler ile Pazartesi zirvede olur hep, hatta gelecek sezon da devam eder.
Uyanış erken patladı, Sefirin Kızı Total'de zorlar belki o da inişli çıkışlı, Çukur ile yarışırlar.Diğer 3 dizi varken Yasak Elma biraz zor olur lider
Ben uyanışın sezon sonuna kadar 3,4 oranlarına ineceğini düşünüyorum hiç yükselmiyor dizi her hafta düşüşteUyanış erken patladı, Sefirin Kızı Total'de zorlar belki o da inişli çıkışlı, Çukur ile yarışırlar.
Şu an zor bence ama yeni diziler gelir denge değişirse belkiUyanış erken patladı, Sefirin Kızı Total'de zorlar belki o da inişli çıkışlı, Çukur ile yarışırlar.
FOX'um yine de istiyormuş Savaşçı'yı. yeni başrol sürpriz biri olacakmış. dur bakalım neler olacak.Uyanış erken patladı, Sefirin Kızı Total'de zorlar belki o da inişli çıkışlı, Çukur ile yarışırlar.
Mert Kılıç isteyen çok var gelirse çok iyi olurFOX'um yine de istiyormuş Savaşçı'yı. yeni başrol sürpriz biri olacakmış. dur bakalım neler olacak.
o düşünülüyormuş zatenMert Kılıç isteyen çok var gelirse çok iyi olur
Yeni dizilerden gelen olursa Bir Annenin Günahı ve Maraşlı gelebilir, başka dizi gelmez ha gelirse de tutunamaz.Şu an zor bence ama yeni diziler gelir denge değişirse belki
Ben hem alsın istiyorum, hem almasın. Kanalın bir sürü dizisi var, Savaşçı gelirse 1 gün daha gidecek. Baraj, Zümrüdüanka, Sen Çal Kapımı, Çocukluk bir anda gidecek.FOX'um yine de istiyormuş Savaşçı'yı.yeni başrol sürpriz biri olacakmış.dur bakalım neler olacak.
İnşAllah daha da düşer.Ben uyanışın sezon sonuna kadar 3,4 oranlarına ineceğini düşünüyorum hiç yükselmiyor dizi her hafta düşüşte. Bence de yasak Elma'm canım dizim yarışır
Uzun zamandır ekranlarda yok ama onun da isteyeni çok. Adam resmen asker rolü oynamak için gelmiş dünyaya.Mert Kılıç isteyen çok var gelirse çok iyi olur
limon çok üzdü FOX'umu ama yine de pazarın en çok izleneniydi ondan istiyor FOX'um.Yeni dizilerden gelen olursa Bir Annenin Günahı ve Maraşlı gelebilir, başka dizi gelmez ha gelirse de tutunamaz.
Ben hem alsın istiyorum, hem almasın. Kanalın bir sürü dizisi var, Savaşçı gelirse 1 gün daha gidecek. Baraj, Zümrüdüanka, Sen Çal Kapımı, Çocukluk bir anda gidecek.
İnşAllah daha da düşer.Pazartesi'nin lideri Yasak Elma.
Kefaret tanıtımlarını kanal artık 'çok yakında' diye paylaşmaya başladı. Hiç bir diziden final haberi yok daha, Öğretmen biter bitmez koyabilir gibi geliyor bana. Ama Savaşçı'nın yayınlanma durumu olursa ne olacak çok merak ediyorum doğrusu.limon çok üzdü FOX'umu ama yine de pazarın en çok izleneniydi ondan istiyor FOX'um.
kefaret de en son pazar olacak dendi ama dur bakalım
öyle olursa savaşçı 2021 başı olabilirmiş.Kefaret tanıtımlarını kanal artık 'çok yakında' diye paylaşmaya başladı. Hiç bir diziden final haberi yok daha, Öğretmen biter bitmez koyabilir gibi geliyor bana. Ama Savaşçı'nın yayınlanma durumu olursa ne olacak çok merak ediyorum doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?