'Benim Hala Umudum Var' dizisinde yer alan ve önceki günlerde köpeği tarafından saldırıya uğrayan Berk Oktay, köpeğini kurtarmak için köpeği hakkında 'masum' dedi.
Berk Oktay, bu haberleri yalanlayıp ev kazası geçirdiğin açıkladı. Fakat köpeğini korumak için bunu dediği öğrenildi.
'Cash' adlı köpeğinin saldırısına uğrayan ve yüzüne 35 dikiş atılan Oktay, köpeğin uyutulmaması için,
"Ev kazası geçirdim" dedi.
Çenesiyle dudağı arasına 35 dikiş atılan Berk Oktay'a estetik müdahale yapıldı. 3 yıldır birlikte yaşadığı köpeğinin uyutulma tehlikesine karşın Berk Oktay Twitter hesabından:
Mart ayında verdiği bir röportajda da:
Bu arada Berk Oktay'ın oyuncu arkadaşlarından Ali Erkazan:
Ayrıca rol aldığı dizinin yapım firması da şu açıklamayı yaptı:
Berk Oktay, bu haberleri yalanlayıp ev kazası geçirdiğin açıkladı. Fakat köpeğini korumak için bunu dediği öğrenildi.
'Cash' adlı köpeğinin saldırısına uğrayan ve yüzüne 35 dikiş atılan Oktay, köpeğin uyutulmaması için,
"Ev kazası geçirdim" dedi.
Çenesiyle dudağı arasına 35 dikiş atılan Berk Oktay'a estetik müdahale yapıldı. 3 yıldır birlikte yaşadığı köpeğinin uyutulma tehlikesine karşın Berk Oktay Twitter hesabından:
tweetini attı."Evde talihsiz bir kaza yaşadım, bunun köpeğimle herhangi bir ilgisi yok. Benim sağlık durumum gayet iyi"
Mart ayında verdiği bir röportajda da:
demişti."Benim bütün hayatım Cash. İkimizin de doğum günü aynı. Onu çok seviyorum ve rahat bir ortamda yaşaması için bahçeli bir ev almayı düşünüyorum. Tasmasını kim tutarsa onu sahipleniyor ve yanına kimseyi yaklaştırmıyor. Saldırmak amacıyla değil sadece koruma amacıyla karşısındakini korkutuyor"
Bu arada Berk Oktay'ın oyuncu arkadaşlarından Ali Erkazan:
dedi.''Berk köpeğine çok düşkün, onunla birlikte uyuyor. Geçen hafta uyurlarken köpeği yüzünü ısırmış. Bir kez daha estetikçiye gidecek. Berk'in yüzünü Gizem'in (Karaca) çektiği fotoğrafta gördüm. Köpek biraz daha yukarı ısırsa sinirlerine geliyormuş, çocuğun bütün mimikleri giderdi.Köpeklerin bir özelliği vardır; yalnızken tetikte, sahibinin yanında ise derin uyur. Muhtemelen rüyasında sahibine birinin zarar verdiğini gördü ve saldırdı."
Ayrıca rol aldığı dizinin yapım firması da şu açıklamayı yaptı:
"Sevgili basın mensubu; Yapım şirketi yaptığı açıklamada "Yapımını üstlenmiş olduğumuz "Benim Hala Umudum Var" dizisi oyuncularından Berk Oktay geçirdiği ev kazası sonucu yüzünden yara almıştır. Basında kendisi ve evcil hayvanı ile ilgili çıkan Haberler tamamen asılsız olup Berk Bey'in sağlık durumu; dizisinin çekimleri için bir sorun teşkil etmemektedir.Kamuoyuna ve seyircilerimize saygıyla duyurulur. Gold Prodüksiyon Yapımcılık A.Ş"