Berk Cankat'tan Dizi Senaryolarına Tepki!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,521
Reaksiyon puanı
56,752
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
berk-cankat-yildizlar-sahidim-aras-kimdir.jpg


Berk Cankat'tan dizi senaryolarına tepki!

Güzel Köylü, Muhteşem Yüzyıl: Kössem, Yıldızlar Şahidim, Gülizar ve Bir Deli Rüzgar gibi dizilerde yer alan, uzun zamandır ekranlarda uzak olan genç ve yakışıklı oyuncu Berk Cankat, sosyal medya hesabından dizi senaryolarına tepki gösterdi.

gbqw7lv.jpg
 

slhttnmtl

Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
27,107
Reaksiyon puanı
24,021
Puanı
1,060
Konum
Denizli
En basitinden karısını döven kocalar gerçekten çok tehlikeli ki bizim milletimiz mafya dizileriyle dizilere ne kadar çok özenebildiğini gösteriyor da böyle bir dizide oynamış bir kişi bunu ne hakla der. Eskiden sanki kadına şiddet yok muydu, belki de senin dizin yüzünden bir kadın şiddete maruz kaldı...

Kısacası gayet boş bir konuşma, o kadar çok duyarlıydın madem para için böyle bir dizide oynamayacaktın.
 

STAR

Favori Üye
Katılım
17 Temmuz 2016
Mesajlar
5,483
Reaksiyon puanı
5,887
Puanı
610
Yazdıklarına katılıyorum. :) Sırf seviliyor diye bu tür konularına her dizide işlenmemeli. Ki bence artık seyirci farklılık arıyor. Örneğin Mucize doktor ilk çıktığında nasıl da sevilmişti. Reytingleri de baya iyidi. Bu zamanda büyük sorumluluk senaristlere düşüyor. Umarım ailecek izlenecek dizi sayısı artar. Sonuçta çocukları tv den ne kadar uzak tutmaya çalışsak da illa ki bazı duyulmaması gereken şeyleri duyuyorlar ve merak ediyorlar. Bunlar da ebeveynleri zor duruma düşürüyor.
 
  • Sinir Bozucu
Reactions: cookies