Berk Cankat ''Güzel Köylü'' Dizisinde!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1399096139.jpg

Star Tv'nin Haziran ayı için hazırladığı dizinin kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Yapımcılığını Gold Film - Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı ve başrolünde Gizem Karaca'nın yer alacağı Güzel Köylü dizisinde Gizem Karaca'nın rol arkadaşı belli oldu. Diziye, daha önce Sana Bir Sır Vereceğim ve Medcezir dizilerinde rol alan genç oyuncu Berk Cankat dahil oldu.

Çekimleri Muğla'da yapılacak olan Güzel Köylü Haziran'da Star'da!

Güzel bir transfer olmuş :D Yakışırlar bence :D Güzel Köylü Geçen yazki Benim Hala Umudum Var gibi bişey olucak :D tutacaktır ama sezonu bulamaz :)

Yazın Benim Halâ Umudum Var kadar izlenir bence, hayırlı olsun..

Hayırlı olsun ama benim beğendiğim bir oyuncu değil.Dizi yazın iyi gidebilir. :)

fizik olarak dizide yer almasına sevindim :J:J

ama rol yeteneği olarak üzüldüm o alanda yeteneği yok :kiki::kiki:

Sana Bir Sır Vereceğim ekibinden en mantıklı kararları alan oyuncu oldu bence. Önce Medcezir'de bir iki bölüm görünerek kendisini unutturmadı , şimdide başrol oynuyor. Bu yazın en çok izlenilenlerinden birisi olacaktır bence.

Bence dizi tutmayacak. :) Benim Hala Umudum Var gibi 4 reyting alırsa sevinsin, bu yazı idare eder o zaman.

Medcezir'de gayet başarılıydı dizi için iyi seçim olmuş yazın iyi gidebilir dizi. :)

köylü kızı gizemse o köylü sevilir :))

köylü milletin şeysidir hem :)