Berk Atan'ın Geleceği Çok Parlak !

Anladım.

Sinan Akçık bazen iyi sözler yazıyor. Her neyse Müzik dalında sevdiğim isimleri söylesem, hangisini beğendiğini söyle bakalım. Not edeyim, hepsini direk cevap verme, önce bir dinle.

- Mustafa Ceceli
- Fettah Can
- Rafet El Roman
- Murat Dalkılıç
- Mehmet Erdem
- Gökhan Tepe
- Bora Duran

Grup solistleri:
- Tuna Velibaşoğlu (Seksendört)
- Birol Namoğlu (Gripin)
- Barış Yurtcu (Kolpa)

Sence hangileri iyi bir şarkıcı? Hangileri iyi bir görüntü ortaya koyuyor? Hepsine ayrıntılı bir yorumlar yapmanı bekliyorum.

Sinan Akçıl iyi sözler yazıyor zaten buna bir şey demedim fakat sesi mağaradan çıkıyor. O yüzden şarkıcı olarak nitelendirmiyorum.

Mustafa Ceceli'yi beğenirim. Sesi fena değil ama içten söyleyişi etkiliyor insanı. Severek dinlerim ben şarkılarını.
Fettah Can'ın şarkıya kattığı yorumu sevmiyorum. Sesi fena değil ama şarkılara kattığı yorumdan dolayı dinlediğim isimler arasında yer almıyor.
Rafet El Roman'da ses konusunda usta fakat şarkıları bana pek hitap etmiyor. Çünkü bütün şarkıları hep birbirine benziyor.
Murat Dalkılıç'ta liseye yeni geçmiş ergenlere hitap edecek şarkılar yazıyor. Sesini iyi kullanan birisi ama bu isimde bana hitap etmiyor.
Gökhan Tepe'ye bayılırım. Sesi fena değil ama şarkı sözlerine kendi yorumunu katıyor. İçten söylüyor. Bu da beni etkiliyor haliyle.

Grup solistlerinden saydığın isimler arasında pek dinlemesem de sesi iyi olduğunu bildiğim bir kişi var. Seksendört - Tuna Velibaşoğlu.
Kolpa Grubu henüz çok yeni. Biraz daha geliştirmeleri gerek kendilerini.
Gripin grubu beni pek sarmıyor. Yani solistinin içten okuduğuna inanmıyorum. Yapmacık gibi geliyor. Sesinide pek beğendiğimi söyleyemem.

Son düzenleme:
aga ne alaka
bence bişey olmaz bundan dizikolik arkadaşımızın abarttığını düşünüyorum zeynep çamcı vs. vs. sıradan isimler abartıya gerek yok model ama oyuncu tipi yok gibi

Zeynep'e laf yok

aga ne alaka
bence bişey olmaz bundan dizikolik arkadaşımızın abarttığını düşünüyorum zeynep çamcı vs. vs. sıradan isimler abartıya gerek yok model ama oyuncu tipi yok gibi
Zaten Berk Atan bir manken. Ama oyunculuk hayali ve hedefi var. Ben haberde iyi bir eğitim alırsa o hedefe ulaşabileceğini söyledim.

Zeynep Çamcı'yı takip etmediğin için bilmiyorsun. Recep İvedik 3'te Recep'in kuzenini canlandırıyordu. Orada bile müthiş oynadı Zeynep ama şimdi kendini daha da geliştirdi. O oyuncunun rol aldığı dizileri seyretmeyen bilemez tabii...

Dizikolik Arslan Bey sormuş bende sorayım Sıla hakkındaki düşüncelerini öğrenebilir miyim?

Dizikolik Arslan Bey sormuş bende sorayım Sıla hakkındaki düşüncelerini öğrenebilir miyim?
Sıla'nın tarzını ve sesini sevdiğim şarkıcıların başında gelir. Kendisini de çok severim tabii.

Ama son şarkılarını pek dinleyemedim. Fırsatım olmadı. :5:

Ücretsiz Müzik Dinle, İstediğini İndir. / TTNET Müzik

Dinlemek istersen buradan inceleyebilirsin albümü.Ama hatırlatmam gereken bir şey var ki bu albüm diğerlerine göre daha farklı bir konsept.Önceki albümlerde doğu enstrümanları kullanılırken,bu albümde batı enstrümanları kullanıldı.Dolayısıyla dinlerken ilk anda sıkıcı gelebilir bazı şarkılar ancak birkaç dinlemeyle etkisine kapılacağını düşünüyorum.

- - - Ekleme - - -

Favori olarak da İmkansız ve Zor Sevdiğimden'i başlangıç olarak dinleyebilirsin

Dinledikten sonra mesaj olarak atarım sana.

ne kadar tiple öne çıksa da kıvanç gibi zamanla iyi bir oyuncu olabilir
bundan bişi olmaz diyenler de oyuncuların olduğıu diileri izlese biş idemicem ama neyse