'Bergen'in Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059
C7EE0A90-BB5D-436A-BD58-8C6311DBC5BD.jpeg

Yılın merakla beklenen filmlerinden Bergen'in vizyon tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Orchestra Content'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Caner Alper ile Mehmet Binay'ın oturduğu, başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın paylaştığı film 4 Mart'ta vizyona girecek.

Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz'un kaleme aldığı filmin kadrosunda ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin yer alıyor.

Bergen, 4 Mart'ta sinemalarda!

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Harika
Reactions: Angelica and Aserat
Böyle iddialı bir işin bu kadar kısa sürede çekilip gösterime girecek olması ilginç ama bir yandan çabuk izleyeceğimize de sevindim. :Z Farah'tan 2022'ye damga vuracak bir film ve performans bekliyoruz şimdiden bol kudurmalar. :A @kerem

Ben Sonbaharda girer diye bekliyordum, iyi iş çıkaracaktır.

Böyle iddialı bir işin bu kadar kısa sürede çekilip gösterime girecek olması ilginç ama bir yandan çabuk izleyeceğimize de sevindim. :Z Farah'tan 2022'ye damga vuracak bir film ve performans bekliyoruz şimdiden bol kudurmalar. :A @kerem
Benim izleyeceğim yapımlardan uzak dursun da, nerede cirit atıyorsa atsın umrumda değil. :A

Serenay Sarıkaya teklifi geri çevirmeseydi izlerdim. Tüh. :A

Ekli dosyayı görüntüle 114566

Yılın merakla beklenen filmlerinden Bergen'in vizyon tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Orchestra Content'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Caner Alper ile Mehmet Binay'ın oturduğu, başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın paylaştığı film 4 Mart'ta vizyona girecek.

Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz'un kaleme aldığı filmin kadrosunda ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin yer alıyor.

Bergen, 4 Mart'ta sinemalarda!
Merakla bekliyoruz, keşke daha erken girseydi... Sinemada izlenecek bir yapıt. :Z
Benim doğum günümde. :bhr:
Yaa Farah ne güzel olmuş tam Bergen olmuş ya
Ben Sonbaharda girer diye bekliyordum, iyi iş çıkaracaktır.
Benim izleyeceğim yapımlardan uzak dursun da, nerede cirit atıyorsa atsın umrumda değil. :A

Serenay Sarıkaya teklifi geri çevirmeseydi izlerdim. Tüh. :A

• Beğendim
Reactions: Ahmed
Fragman harika bayıldım Farah muhteşem görünüyor tam Bergen olmuş ya

Yeni afişle Bergen'i Serenay'ın değil Farah'ın oynamasının ne kadar doğru olduğunu tekrar anlıyoruz zira korkunç bir benzerlik..

FL0tFy9WYAYX24d

bergen_8585.jpg