Bergüzar Korel,Tuba Büyüküstün'ün İşini Aldı

ikisinin de yapımcısı ay yapım nedne acaba tubanın isteğine kalsı nyapımcı istemmeiş besbelli

Ay Yapım Ezel döneminden beri Tuba ile çalışmak istiyor bu sene başıda Karadayı ile Tuba'ya teklifte bulundu Tuba hem çocukları ile biraz daha zaman geçirmek hemde daha farklı bir iş istediği için kabul etmedi Karadayı'yı Ay Yapım bunun üzerine 20 Dakika'yı götürdü Tuba'ya ve Tuba'da kabul etti bu kadar açık ve net yapımcı istemeseydi 20 Dakika'yıda götürmezdi Tuba'ya

haberim yanlış dğeil
önceden ahberler çıktı karadayı başlamadan tuba yalanlamadı haberleri) kanıta ne hacet ayrıca tubayı 2 dk ye seçmişler karadayıın ağırlığını taşıyamayacağını onlar da görmüş

@dream kim riskli işe girmek isterki, hele ünlülerin zirve egosu varken kimse kolay kolay riskli işe girmez. Tuba ay yapımla çalışıyoki ay yapım şuan en iyi 3 dizi prodüksyonundan birisi, ikincisi kanalıda öyle bilinmedik T kanal cinsinden de değil, starda.. E yabancı görüntü yönetmenleride gelmiş diziye, dizin senaristi , büyük kitle edinen EZEL'in senaristi.. Oyuncu kadrosuda çok kötü değil. Ben bunlara baktığımda bi risk göremiyorum, aksine daha garantili duruyodu.. Eğer bu olanaklara rağmen başarılı değilse nedenini başka şeylerde aramaklazım...

tabi cnm 20 dk ile karadayı arasında 3-4 yıl var zaten 3
-4 ay var sadece o kadar sürede çocuklar 18 ine mi girdi

geçelim bu işleri hiç de farkı yok
öyle farkları dikkate alırsak riske giren 10larca oyuncu sayarız ,.

- - - Ekleme - - -

tuba kenanın yanına yalkışmazdı

Ben reklam projesinden bahsediyorum, konumuz da bu zaten Emre

Ben reklam projesinden bahsediyorum, konumuz da bu zaten Emre

konuda hem dizi he reklam var

- - - Ekleme - - -

Yapilan Tuba Büyüküstün Anketlerinde Fanlari Tuba'yi en cok yakistirdigi kisiler arasindadir Kenan Imirzalioglu. Yani senin anlayacagin, yine bilgili olmadigin ortada

tubanın fanları tabi yakışıtırır sıradan biri değil kenandan bahsediyoruz
yapımcı yakıştırmamış diyorum ben o role uygun görülmemiş

Konuyu 20 Dakika'ya getirerek Emre'nin yanlis haber konusunu sisirmeye gerek yok. Yoksa Emre kendini "cok iyi konular aciyorum" zannedecek...

Konuyu 20 Dakika'ya getirerek Emre'nin yanlis haber konusunu sisirmeye gerek yok. Yoksa Emre kendini "cok iyi konular aciyorum" zannedecek...

haberim çok iyi
herkes başalrken 20 dk den en azından ab de zirveye oynamasını bekliyordu forumda ben dediğimde laf atıp durdular 5-6 reyting demiştimorada da dolanıyor

- - - Ekleme - - -

Sen bu kafayla devam et Emre, kendi dünyanda yasa

gerçekler dünyası işte naparsın

tabi cnm 20 dk ile karadayı arasında 3-4 yıl var zaten 3
-4 ay var sadece o kadar sürede çocuklar 18 ine mi girdi

Tek neden bu değil farkındaysan
Tuba farklı bir iş yapmak istiyordu ve 20 Dakika'da ona bu fırsatı sundu tek sezonluk bir iş Tuba gizemli bir karakteri canlandırıyor hala Melek'in nasıl bir karaktere sahip olduğunu kestiremiyor kimse
Tuba'da bunu istiyordu zaten reytingi düşünseydi sene başında ona teklif edilen bir çok garanti diziyi kabul ederdi

ona bakarsak merhamet te narin in de kartakterini kestiremiyorlar geçmişe gidip geldikçe çıkacak ortaya intikam da 2.sezonda bile kestirmeyecekelr yağmurun karakterini
bunlar ilk akla gelenler bu şekilde farklı iş olmaz

Herkez reytingi düşünür. Sanki tuba hayatını oyunculuğa adamış bi tiyatrocuda, reytinge bakmıycak..

hürrem elidordan 10 katı fazla para alıyodur
biraz ortalık karıstıralım
elidor hürrem baska kimseyle çalismiyor tutu ya: d

konum açılmış
ilahi adalet dermişim xemrexxx baskısı