Bergüzar Korel "Dila Hanım" Dizisini Reddetti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Kadir İnanır'la Türkan Şoray'ın başrol oynadığı 'Dila Hanım' filmi, dizi oluyor.

Başrolü üstlenen Mehmet Aslantuğ'a eşlik etmesi için Bergüzar Korel'e teklif götürüldü. Ancak ünlü oyuncu, çok istediği halde projeyi reddetti. Çekimlerin şehir dışında yapılacağını öğrenen Korel, oğlu Ali'den uzak kalmak istemediği için yapımcılara 'Oğlumu bırakamam' diyerek 'hayır' yanıtını verdi. Dizinin çekimleri Bodrum'da yapılacak.

Yok sana inaniyorum ama Ben b.korelin Baska Bir projede olacagini biliyodum.lutfen alinma

Zaten bu diziyi reddetti. Baska projede yer alacak.

Bakalim hangi kanalda yayinlanacak..

Mehmet Aslantuğ'da bu dizide olmayacak benim bildiğim Hatice Şendil ile Vurgun Mevsiminde oynayacak

Mehmet Aslantuğ'da bu dizide olmayacak benim bildiğim Hatice Şendil ile Vurgun Mevsiminde oynayacak

Artik oyuncularin adi o kadar cok dizide geciyor hangisi dogru hangisi yanlis insan bilmiyor. Hande Subasinin adi da geciyordu bu dizide..

dizi haberi mehmet aslntuğ tarafındn yalanlandı.. henüz bi projesi olmadığını kendi diliyle magazin basınana bildirdi.. büyük bi ihtimal hayranları tarafından yapılan yalan haberdir..