hahahah ayyy bıktım bunun totosundanda kess brazda kurtulalımdestere gibi totomla dalmıyorum en azındanburun iyidir
bıçak bile kesmez onun totosunuhahahah ayyy bıktım bunun totosundanda kess brazda kurtulalım
Hiç magazincilerin Bergüzar Korel'e sorularına denk geldinmi?Kadına sürekli bel altı vurmaya çalışıyorlar yok Kenan İmirzalıoğlu ile öpüşmesine eşi bişey diyormuymuş yada Halit Ergenç'in Sahnelerine ne diyorsun gibi ipe sapa gelmez fantezi sorular,bizim insanımız tv'de izledikleri şeyleri gerçek sanıyor haliylede kadın bu tür sorulardan şikayet etmekle haklı.ben burda berguzer haklı haksız onu tartışmıyorumki bağırmasını yanlış buluyorum kimsenin kimseye bağırmaya hakkı yok rahatsız oluyorsa adam gibi cevap versin bunu bana sormayın desin olsun bitsin berguzer uslubunu çok yanlış kullanmış oyüzden haksız duruma düşmüş
😵😵😵
sen herşeye burnunu sokma
yok ben magazin proglamları takip etmiyorum kimsenin hayatınıda merak etmiyorum en sinir olduğum şeydir banane ne yaptıklarından 🙂🙂🙂 butür forumlarda rast geldiğim kadarıyla biliyorum öpüşme sahnelerini öne sürdüklerini bilmiyordum sonucta kocasıyla arası bozulup boşanmaya bile gidilebilir çok karıştırırsalar eğer 🙄🙄🙄Hiç magazincilerin Bergüzar Korel'e sorularına denk geldinmi?Kadına sürekli bel altı vurmaya çalışıyorlar yok Kenan İmirzalıoğlu ile öpüşmesine eşi bişey diyormuymuş yada Halit Ergenç'in Sahnelerine ne diyorsun gibi ipe sapa gelmez fantezi sorular,bizim insanımız tv'de izledikleri şeyleri gerçek sanıyor haliylede kadın bu tür sorulardan şikayet etmekle haklı.
baltabıçak bile kesmez onun totosunu
en iyisi elektrikli testereyok ben magazin proglamları takip etmiyorum kimsenin hayatınıda merak etmiyorum en sinir olduğum şeydir banane ne yaptıklarından 🙂🙂🙂 butür forumlarda rast geldiğim kadarıyla biliyorum öpüşme sahnelerini öne sürdüklerini bilmiyordum sonucta kocasıyla arası bozulup boşanmaya bile gidilebilir çok karıştırırsalar eğer 🙄🙄🙄
balta
Gezi olaylarına destek oldukları için Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftine yapılanlarıda mı görmüyor okumuyorsun?yok ben magazin proglamları takip etmiyorum kimsenin hayatınıda merak etmiyorum en sinir olduğum şeydir banane ne yaptıklarından 🙂🙂🙂 butür forumlarda rast geldiğim kadarıyla biliyorum öpüşme sahnelerini öne sürdüklerini bilmiyordum sonucta kocasıyla arası bozulup boşanmaya bile gidilebilir çok karıştırırsalar eğer 🙄🙄🙄
balta
o konuda herkese saldırıyorlar en çok bie necati şaşmaza saldırdılar o sahan denen dengesiz dalga geçip duruyordu necati beyle ivedik 4filmini oyüzden izlemicem bu şekilde tavrımı koyucam ortaya 😵😵😵 berguzer haksız demedim zaten sadece bağırmadan eleştiri yapabilirdi kimin haklı olduğu bağırdıktan kavga gürültü ettikten sonra beni ilgilendirmiyor otür şeylere göz yumamam 🙄🙄🙄Gezi olaylarına destek oldukları için Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftine yapılanlarıda mı görmüyor okumuyorsun?
biliyorumBu caps'e tepki göstermiş Halit Ergenç @xemrexxx https://twitter.com/HalitErgenc
Ekli dosyayı görüntüle 34561
bundada haklılar işte ama sonucta bunu yapanda muhteşem yüzyıl fanları dizilerine nekadarda güzel sahip çıkıyorlarBu caps'e tepki göstermiş Halit Ergenç @xemrexxx https://twitter.com/HalitErgenc
Ekli dosyayı görüntüle 34561
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?