Bergüzar Korel Ateş Püskürdü

Bence bu kadar önyargılı olmasaydı:(

ben burda berguzer haklı haksız onu tartışmıyorumki bağırmasını yanlış buluyorum kimsenin kimseye bağırmaya hakkı yok rahatsız oluyorsa adam gibi cevap versin bunu bana sormayın desin olsun bitsin berguzer uslubunu çok yanlış kullanmış oyüzden haksız duruma düşmüş
😵😵😵

sen herşeye burnunu sokma :F
Hiç magazincilerin Bergüzar Korel'e sorularına denk geldinmi?Kadına sürekli bel altı vurmaya çalışıyorlar yok Kenan İmirzalıoğlu ile öpüşmesine eşi bişey diyormuymuş yada Halit Ergenç'in Sahnelerine ne diyorsun gibi ipe sapa gelmez fantezi sorular,bizim insanımız tv'de izledikleri şeyleri gerçek sanıyor haliylede kadın bu tür sorulardan şikayet etmekle haklı.

Hiç magazincilerin Bergüzar Korel'e sorularına denk geldinmi?Kadına sürekli bel altı vurmaya çalışıyorlar yok Kenan İmirzalıoğlu ile öpüşmesine eşi bişey diyormuymuş yada Halit Ergenç'in Sahnelerine ne diyorsun gibi ipe sapa gelmez fantezi sorular,bizim insanımız tv'de izledikleri şeyleri gerçek sanıyor haliylede kadın bu tür sorulardan şikayet etmekle haklı.
yok ben magazin proglamları takip etmiyorum kimsenin hayatınıda merak etmiyorum en sinir olduğum şeydir banane ne yaptıklarından 🙂🙂🙂 butür forumlarda rast geldiğim kadarıyla biliyorum öpüşme sahnelerini öne sürdüklerini bilmiyordum sonucta kocasıyla arası bozulup boşanmaya bile gidilebilir çok karıştırırsalar eğer 🙄🙄🙄

bıçak bile kesmez onun totosunu :F
balta :F:F:F

yok ben magazin proglamları takip etmiyorum kimsenin hayatınıda merak etmiyorum en sinir olduğum şeydir banane ne yaptıklarından 🙂🙂🙂 butür forumlarda rast geldiğim kadarıyla biliyorum öpüşme sahnelerini öne sürdüklerini bilmiyordum sonucta kocasıyla arası bozulup boşanmaya bile gidilebilir çok karıştırırsalar eğer 🙄🙄🙄

en iyisi elektrikli testere :F

Gezi olaylarına destek oldukları için Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftine yapılanlarıda mı görmüyor okumuyorsun?

Gezi olaylarına destek oldukları için Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftine yapılanlarıda mı görmüyor okumuyorsun?
o konuda herkese saldırıyorlar en çok bie necati şaşmaza saldırdılar o sahan denen dengesiz dalga geçip duruyordu necati beyle ivedik 4filmini oyüzden izlemicem bu şekilde tavrımı koyucam ortaya 😵😵😵 berguzer haksız demedim zaten sadece bağırmadan eleştiri yapabilirdi kimin haklı olduğu bağırdıktan kavga gürültü ettikten sonra beni ilgilendirmiyor otür şeylere göz yumamam 🙄🙄🙄

Bu caps'e tepki göstermiş Halit Ergenç @xemrexxx https://twitter.com/HalitErgenc

c7c268e2d6e5caab8575d66484a0bde5.jpg