Berenler, Fahriyeler Tubalar, Bergüzarlar yani, Falanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Ahmet Hakan bugünkü köşesinde baş tacı edilen reyting rekoru kıran dizilerin oyuncu güzelerine, vermiş veriştirmiş.Bu yazıya eminiz çok gülleceksiniz işte Ahmet Hakan'nın yılın yazısı:

*Hepsi mimiksizliğin kraliçesi

*Hepsi boş bakışların prensesi

*Hepsi sadece dizilerinde sultanı

*Hepsi orta halli annelerin tercihi.

*Hepsi vasatın beğenisine ayarlı .

*Hepsi konjonktürel yıldız .

*Hepsi de hep aynı karakteri oynar gibi

*Hepsi Türk tipi gelin adayı

*Hepsi ziyadesiyle abartılmış

* Hepsinin vurguları sorunlu

ben bağı begendim. çok yerinde tespitler:)))

Meyve veren ağaç taşlanır. Başarı kıskanılır elbet. Olur böyle şeyler :):)

Yazı çok abartılarak yazılmış bence ama biraz doğru . Bana göre dördüde iyi oyuncu ama bir Meryem Uzerli yada bir Deniz Çakır değiller :)

ne kıskanması yahuu adam 4 kadınıda mı kıskanıyor yani ki fahriyenin pek kıskanılacak durumu yok :)))))

Bu mudur boş bakış?
Beren-3-beren-saat-30873523-474-573.jpg

en iyi fan iyi bir eleştiride bile hala savunanadır :)))))

adam haklı...ama yapcak birşey yok...daha kaliteli oyuncular piyasaya çıktıda ...halk mı izlemedi...[sm=s20.gif]

- - - Ekleme - - -

birde oyunculuktan ziyade bu iş senaryo ile de ilgili...yazılan metinler hep birbirine benzeyince ortayada hep böyle benzer oyuncu grupları tünüyor..abd yada avrupa sinema oyuncu türü gibi farklılık kalmadı türkiyede...(H)

bergüzarla berene mimiksiz demekehelal olsun gözülk tavsiyemdir o da olmuyorsa desterenin dağıttığı çanak antenler var
bir meryem ya özgü olmasalar da oyunculukta iyiler

Bergüzar ve Fahriye Evcen için dediklerine katılıyorum ama Beren ve Tuba için aynı şeyleri söyleyemiycem.

dedim gerçek fanlar ortaya çıkıyor :)))

Abartmış yani saydığı tüm oyuncularda bu ülkenin önde gelen bayan oyuncularından aman Ahmet Hakan'ın el atmadığı bir bu konu kalmışdı onada el atmış gülüp geçerim ben sadece :D

doğru tespitler içlerinden bergüzar ve tuba diğer ikisine nazaran önde diğerlerinde ne jest ne mimik boş boş bakıyolar kameraya