Beren'i Düşüren, Hazal'ı Yükselten Olay

bnm konumda kanıt bakanlığınkinde laf var sadece ileride bnm konumdakiler çıkacak
bak mesela şimdi ne diyoruz en çok izlenen final asmalı konak a ait diyoruz nedne diyoruz reyting tablosunda öyle
kültür bakanlığının dünya üzerindeki belgeleri kanıtlarıyla açıkladığı birşey o ben sana mı inanacam devlete mi

kültür bakanlığının dünya üzerindeki belgeleri kanıtlarıyla açıkladığı birşey o ben sana mı inanacam devlete mi
kanıt nerede panpa sadece laf var o açıklamada şu ka izleyici kitlesi diye neyle ölçmüşler detayı nerede yok işte
o yüzden senin konu da forumda kalıyor kanıtlar lafta kaldığı için

kanıt nerede panpa sadece laf var o açıklamada şu ka izleyici kitlesi diye neyle ölçmüşler detayı nerede yok işte
o yüzden senin konu da forumda kalıyor kanıtlar lafta kaldığı için
kültür bakanlığı kanıtsız mı konuşuyo yani pes

bak ben zaten haberlerden şurdan burdan alıyorum farkı anlayamıyosun yeğenim

kültür bakanlığı kanıtsız mı konuşuyo yani pes

bak ben zaten haberlerden şurdan burdan alıyorum farkı anlayamıyosun yeğenim
bnmkiler de haber panpa merak etme illa hepsini konu açıp linkini mi yazayım

ayrıca kanıtsız konuşuyor demek ki kanıt sunamadığına göre

yok lo iki haftada bitmişti terör dizisi
ayrıca türkiyede isteyince şak diye 4 bakan gidebiliyor yerinden dizi mi gitmeyecek
4 bakan gider 4 bakan gelir ama 1 vadi gitse 1 vadi daha yok
off be ne söz söyledim

ee işte sana göre onlar ülkenin çoğunluğna göre değil bak vadi izleyen 75 milyonun sadece 11 milyonu
biz burda tartışırken şikayet mi ediyosun mesajları
benim hiç aklımdan geçmemişti neyse tuzağa düştük galiba

biz burda tartışırken şikayet mi ediyosun mesajları
benim hiç aklımdan geçmemişti neyse tuzağa düştük galiba
ne alakası var? şikayet eidlme olayına uygun dolu mesajın var hepsini şikayet etsem şu an konuda bunları konuşuyor olamazdık

ne alakası var? şikayet eidlme olayına uygun dolu mesajın var hepsini şikayet etsem şu an konuda bunları konuşuyor olamazdık
böyle yapacaksan hiç konuşmayalım o zaman ben rahat konuşuyorum sorun olmaz diye hemen ceza yedim

@takas Sadece bi soru sorucam. Berenden neden nefret ediyorsun?