evet türkiye de kim neyi izliyor görüyoruz kim star kim kral görüyoruzevet hatırlayan hatırlıyor sana kalsa behzat ç. yi de kimse hatırlamıyorsen ve senin çevren değil sadece türkiye
vadi 15
berenin dizisi 2
behzat ç 1
görüyoruz 1 numarayı
evet türkiye de kim neyi izliyor görüyoruz kim star kim kral görüyoruzevet hatırlayan hatırlıyor sana kalsa behzat ç. yi de kimse hatırlamıyorsen ve senin çevren değil sadece türkiye
evet ödülleri toplayan yahşi cazibeyi herkes hatırlıyor efsane zaten demikomik
evet ortada 2 reyting
o senin aklın yeğenim senin
sana göre işte bunlar hepevet türkiye de kim neyi izliyor görüyoruz kim star kim kral görüyoruz
vadi 15
berenin dizisi 2
behzat ç 1
görüyoruz 1 numarayıbehzat ç nin hayran kitlesi twitterdaki sınırlı saydıdaki kişi sinemada bile 500 bin izlenmedi filmi kimse hatırlamıyor gerçektende
evet yüksek alınca beren aldı düşük alınca beren almadı işte sizin objektifliğiniz bu kadarNecati'de Kurt Kapanında oynamıştı 2 reyting almıştı sanırsam.
Yada her neyse bu sezon teknik aksaklıkları zaten yeterince Beren ile giderdi dizi kadının yapabileceği bir şey kalmadı.Zaten arada böyle düşük gitmek gözümüzün başımızın sadakası olsun.
yok reyting yalansa sinemada mı yalan nerdeydi bu behzat ç nin hayranları filmi bile dip yaptı reytinglerini söylemiyorum zatensana göre işte bunlar hep
işte panpa orada bile anlamamazlıktan geliyon intikam konusunda yapımcıyı suçliyiz biz ama sen kurt kapanı konusunda suçlayamazsın çünkü pana yaotı o diziyi sana göre en iyi şirketevet yüksek alınca beren aldı düşük alınca beren almadı işte sizin objektifliğiniz bu kadar
necati şaşmaz ın oynadığı tek seri kurtlar vadisi tekrarları 15 i geçmiş tek dizidir
kurt kapanı nedir ya 30 saniye konuk oldu diye orda mı oynamış oluyo
neresi uyumsuz beren ile hazal bir miBaşlık - içerik uyumsuzluğu.
evet yüksek alınca beren aldı düşük alınca beren almadı işte sizin objektifliğiniz bu kadar
necati şaşmaz ın oynadığı tek seri kurtlar vadisi tekrarları 15 i geçmiş tek dizidir
kurt kapanı nedir ya 30 saniye konuk oldu diye orda mı oynamış oluyo
unutulmaz ilgiyle değerle oluyor rekorlarla oluyor senin unutulmaz dediğin işin unutulmayacak bir yönü bile yok
reiytngi yoksa gişede yoksa sende yoksun
yok ben ab insanını bilirimde tüm halkımızı gördüğüm için totale bakarım sonuçta %8 lik gruba göre konuşmak saçmalık olur geri kalan %92 var ortada ben adaletli bi insanım yeğenimBen öyle demedim beren elinden geleni yaptı ama senaryo belli bir yere kadar gitti olmadı yapacağı bir şey yok.Sırf senin gözünde objektif olacağız diyede her şeyi Beren'i üstüne yıkarsakta Hayalci oluruz siz gibi.
Zamanında alıyormuş o reytingleri.Şimdi suyunun suyu çıktığı için 8-9 alıyor dur pardon sen Ab insanının bilmezdin unuttum.Hayal ya farklı dünyadalar.
ay yapıma gerek yok klaisk bir senaryoyla dönse yine aynı reytinglere çıakrArtık hazaldan hiçbirşey beklenmez.Kız 2 dizide oynadı 2 side final yaptı.Bu kızın en büyük avantajı aşkı memnu da ki önemli oyuncular ve adını f koydumdaki emir.
Beren saat ise ay yapım olmadan aldığı oranlar budur.Berenin acil star tv ay yapıma dönmesi lazım.
yok ben ab insanını bilirimde tüm halkımızı gördüğüm için totale bakarım sonuçta %8 lik gruba göre konuşmak saçmalık olur geri kalan %92 var ortada ben adaletli bi insanım yeğenim
hayalci mi olursun biz gibi şuan ki hayalcilik değilde nedir pekibiz sizin hayallerinizde göremeyeceklerini başarmış ve başaran bir grubuzrekorlar konuma beklerim seni
bizde yalan yok olmazTam adalet timsalisin tebrik ediyorum seni.
Bizde seni o rekorlerı yıkan konulara bekleriz.
belgeler bile sana gör ebelge konu hala fan etkinliği dışına çıkamadıbizde yalan yok olmaz
konum orda belgeli hepsi varsa üstü bekleriz
ben o belgeleri kendi kafandan yaratmıyor haberlerden alıyorum bunu unutmabelgeler bile sana gör ebelge konu hala fan etkinliği dışına çıkamadı
haber var haber var şimdi birinde sadece en çok izlenen dizi der diğerinde en çok izlenen olduğunu reyting tabloları ile gösterir panpa fark var saadet varben o belgeleri kendi kafandan yaratmıyor haberlerden alıyorum bunu unutma
fark var iyiyle kötü arasında duranhaber var haber var şimdi birinde sadece en çok izlenen dizi der diğerinde en çok izlenen olduğunu reyting tabloları ile gösterir panpa fark var saadet var
bnm konumda kanıt bakanlığınkinde laf var sadece ileride bnm konumdakiler çıkacakfark var iyiyle kötü arasında duranfark var birince senin açtığın ko fark birinde bakanlığın açıklaması fark büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?