Beren'i Düşüren, Hazal'ı Yükselten Olay

5 yıl boyunca kimi geçmiş yok 10 deseydin abartmanında bi sınırı olur uçtunuz iyice tartışma kurallarına aykırı

aşkı memnu vadiden fark yiyodu son 3 ay vadinin 2 haftada bir oynamasıyla geçebildi sadece

fatmagülü zaten söylemiyorum mübarek reklam aralarında reyting arttırıyordu agb'm benim

sağol panpa katıldığın için
zaten ödül alamaması da beni doğruluyor
kendin çal kendin oyna aleminde takılmıyor vadi ödül törenlerini takmıyor bile vadi ve diğerleri unutma bunu

takmıyor değil ödül alamıyor panpa
kimse yeni diziler varken gündemi dizi yapan bir diziye ödül vermez

Ah şu ergenler ne yapcaklarını şaşırdılar iyice

takmıyor değil ödül alamıyor panpa
kimse yeni diziler varken gündemi dizi yapan bir diziye ödül vermez
yok yani söylediğin bahane o akdar saçma ki yazarken neler hissettiğini merak ediyorum yani diyosun ki gerçekleri anlatma kitaptan veya amerika dizisinde copy-paste yap

vadinin sen hiç kendin çal kendin oyna törenlere gittiğini gördün mü sağdan soldan ödül gelse bile gitmiyo adamlar ağır dizi öyle her uyduruk törene gitmez prestij meselesi

hazal oyun hamuruna benziyor, şekil vermek lazım? yumurta gibi kız... yüzü güzel, beden sıfır hamuru şekillendirir gibi onada şekil vermek mümkün olsa yüzü koruyup vucuda çeki düzen verirdim

güzellik açısından hazalı berenle karşılaştırmak mümkün değil beren 10 gömlek bir fistan iki don daha kalitelidir hazaldan
. hazalın daha çok fırın ekmek yemesi lazım, tombişliğine bakılırsa epeyde fırın ekmek devirmiş ama yetişmesi mümkün değil

senaryo ne demek sözlüğe bakalım ne diyor:
Senaryo (sinema), belli bir teknik ve yeteneğe dayanan, yedinci sanat kurallarını ve o günün teknik kurallarını dikkate alan, ilk satırdan son satırına dek sinemaya uygun olarak hazırlanan metin. Bir başka deyişle senaryo, görüntü ve sese dönüşecek bir düşüncenin, bir olayın yazıya dökülmüşüdür.
Göstermeyi esas alan bu nedenle, yazım biçimi, kurgulama, zaman, mekan ve diyaloglar gibi teknik açıdan farklı nitelikler taşıyan yazıdır.

gerçeği anlatanına kurgu değil belgesel deniyor panpa

gerçekleri hayali unsur ve hayali kahramanlarla anlatmaya kurgu deniyor canım benim öğren sonra gel yanıma hadi bakalım

yaaa benim demek istediğim şey şu berenin vucut güzelliği ön pilanda ama hazalında yüz güzelliği ön pilanda çünkü ben berenin yüz tipini kesinlikle çok itici ve sıradan buluyorum evet hazalın vucut olarak eksik yönü çok ama yüz hattı hoşş yanı

vadideki öyle değil işte panpa
o yüzden ödül mödül yok istese de istemese de:::::::

düzenlemişsin .ss
ödül reyting getirmiyor yeğenim ödül yandaşlık gerektiriyor ve ayakçılık gerektiriyor bizde o yok biz en tepedeyiz ötesi yok

Ikisi de güzel ama gerek başarı gerek yetenek anlamın da Beren Saat Hayal Kaya'dan daha önde.
Hayal Kaya halen kendini geliştiremedi.

ödül reyting getirmiyor yeğenim ödül yandaşlık gerektiriyor ve ayakçılık gerektiriyor bizde o yok biz en tepedeyiz ötesi yok
ödül diziyi unutulmaz yapıyor yüksek reytingli pek çok iş unutulup gidiyor
ayrıca mesajın 2.kısmına hiç girmeyelim

Neyse işte Ab'de farkül dehşetti zaten Total'dede geçiyordu önemli değil.En yüksek reytingli işlerde oynamış bir isim ve ödül yağmurunu tutulmuş bir isim, Star denilince Türkiye'de akla gelen ilki isim olması sebebiyle en iyi dedim.
haksızda değilmişiz kanıtlar reytingler ortada.

ödül diziyi unutulmaz yapıyor yüksek reytingli pek çok iş unutulup gidiyor
ayrıca mesajın 2.kısmına hiç girmeyelim
evet ödülleri toplayan yahşi cazibeyi herkes hatırlıyor efsane zaten demi
komik

evet ortada 2 reyting

o senin aklın yeğenim senin