Berenden Gına geldi!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Magazin sayfalarına göz gezdirirken - Hangi sayfayı açsam Beren Saat. Hangi başlığa tıklasam Beren Saat. ıki ihtimal var: BıR: Beren Saat'ın işini bilen bir basın danışmanı var . ıKı: Gazetelerin magazin servisleri iflah olmaz Beren Saat hayranları tarafından işgal edilmiş durumda .

Ahmet Hakan

Beren Saat çok iyi bir oyuncu bu kadar taktiri hakediyor kesinlikle. Aşk-ı Memnunun ilk bölümünden beri çok konuşuldu ve popüler biri. Bihter ve Fatmagül gibi zıt karakterleri canlandırabilen nadir oyunculardan :)

beren f.gulde oynamadı kı. oyunculuk adına bısey yoktu. tek askı memnun fınal sahesınde bıraz oynadı okadar . abartacak bısey yok. bundan sonra oyunculugunu gorecegız umarım yastıksız bır dızı secer :))))))

beren f.gulde oynamadı kı. oyunculuk adına bısey yoktu. tek askı memnun fınal sahesınde bıraz oynadı okadar . abartacak bısey yok. bundan sonra oyunculugunu gorecegız umarım yastıksız bır dızı secer :))))))

Sen onlara oynamadı diyorsan kafayı sıyırmışındır kesin :)

İşte oynamadan bile bu kadar seviliyorsa bu en büyük başarıdır :)

yok kafam normal berenın guzıgıyle oyunculugunu ayırt edebılıyorum bazıları gıbı guzel surat karsısında aklımı yıtırmıyorum :))))))))))

İyide güzel kardeşim kadın iyi oynuyorki dizisi izleniyor.
Sen Berenin gerçek hayatta Fatmagül,Bihter gibi oldugunumu düşünüyorsun.

İyide güzel kardeşim kadın iyi oynuyorki dizisi izleniyor.
Sen Berenin gerçek hayatta Fatmagül,Bihter gibi oldugunumu düşünüyorsun.

berenın cıktıgı tv programları ızle ondan sonra yorum yap. kız guzel tabı bıde kotu oynamıyor ıdare eder ıste. bın bereket gıdıyor. kıza ne dızısınden nede fılmınden odul veren cıkmadı bu bıle az cok ıp ucu verır

- - - Ekleme - - -

not:fanların oduerını sakın sayma :)))))) cıddı festıfallerden kastedıyorum

Beren çok basarili bir aktristi. Bence Türkiye'nin en basarili kadin oyuncusu.