Beren Saat'ten Yeni Film Projesi!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,688
Puanı
1,061

Geçen kış aylarında 'Soğuk' isimli filmini çeken usta oyuncu ve yönetmen Uğur Yücel, yeni bir proje için kollarını sıvadı.

Özcan Deniz'in başlattığı uyarlama film modasına Yücel'de uyacak. TMC Film'in yapımcılığını üstleneceği filmin başrolü için Beren Saat ile görüşüldüğü ve kendisinin filmde başrol oynayacağı söyleniyor. Film'in ismi ise Black, yani 'Siyah'.

Beren Saat eğer projeyi kabul ederse Intikam dizisinden sonra ikinci kez bir uyarlama projede rol almış olacak. Hint/Amerikan yapımının uyarlaması olacak filmin çekimleri muhtemelen haziran ayında başlayacak. Dramatik konusuyla ilgi çekecek olan film'in orijinal versiyonunda Rani Mukherjee, Amitabh Bachchan ve Nandana Sen rol aldı. Film'de hayatı karanlıkta yaşamaya mahkûm sağır ve kör bir kızın hikâyesi beyazperdeye taşınıyor.​

İnşallah kabul eder bu sefer sinemada da bir nokta atışı yapsın istiyorum

Guzel bir hikayesi var, umarim Beren Saat teklifi kabul eder ama biraz dinlenmesi yaz ayinda kendisi icin de iyi olabilir. Yani enerji toplamis olur yeni sezon icin..

Guzel bir hikayesi var, umarim Beren Saat teklifi kabul eder ama biraz dinlenmesi yaz ayinda kendisi icin de iyi olabilir. Yani enerji toplamis olur yeni sezon icin..

Aslında doğru bir yandan.Kendini çok fazla yormaması lazım.Konusu ilgi çekici geldi bana.Eğer kabul ederse Beren bu rolün üzerinden çok güzel kalkar

Kabul etmeli kesinlikle, başarısına başarı katarak ilerliyor nadide aktristimiz

Bencede kabul etmeli artık sinemada da kendini göstermeli.

Kabul etmeli bencede
hikaye güzel ve çekici üstesinden zaten gelir

Beren Saat-Benim Dünyam Filminde!

İntikam dizisinin başarılı oyuncusu Beren Saat 1.sezonun bitmesine rağmen tatil yapmak yerine bu kez sinemada çok farklı bir rolle kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
Beren Saat yapımcılığını TMC filmin üstlendiği 2005 Hint-Amerikan ortak yapımı Black (Siyah) filminin uyarlaması ''Benim Dünyam'' adlı filmde Uğur Yücel'' ile birlikte kamera karşısına geçecek.
Saat filmde kör,sağır ve dilsiz bir kızı canlandırarak bu sefer bambaşka bir karaktere bürünecek.
Haziran ayında çekimlerinin başlaması beklenen film,dramatik sahneleriyle büyük bir ses getirecek.
Film Beren Saat'in 4.sinema filmi olacak.

Uyarlamaların reyizi Beren başgan

Cok guzel bir proje olacaktir