Beren Saat'ten 'Engin Akyürek' Çıkışı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Beren Saat'ten 'Engin Akyürek' Çıkışı!

Star Tv'de yayınlanan ''Muhteşem Yüzyıl: Kösem'' dizisinin Kösem Sultan'ı olan Beren Saat'ten Engin Akyürek çıkışı!

Bilindiği üzere dizinin yeni sezonunda 4. Murat devri anlatılacak. Birçok oyuncunun ayrılacağı ve yeni oyuncuların katılacağı yeni sezon adına Beren Saat açıklamalarda bulundu ve Engin Akyürek'i istemediğini belirtti. ''Fatmagül'ün Suçu Ne'' dizisinde karı koca rolünü oynadıklarını söyleyen Beren Saat, bu dizide Akyürek'in annesinin oynayacak olmasının inandırıcı olamayacağı görüşünde.

Engin Akyürek'in diziye katılması durumunda Beren Saat'in diziden ayrılması bekleniyor.
Orijinal formatta oku

beren saat kendi yaşlarında bir erkeğin annesi olmaya utanıyorda kendinden 10 yaş küçük 23 yaşında bir çocuğun karısı olmaya neden utanmadı acaba

e haklı yani. saçma bence. yine ekin koç gibi birinin olması lazım benzer yetenekte .D

Doğru çıkışmış
Türk dizi sektörü ne kadar kısıtlandı artık
önceki sevgilisi/kocası olan adam bu sefer oğlu mu olacsk
Hadi tutmayan dizi olsa neyse derdim de dunyada da tuttu FGSN
bu diziyi de dünyaya satıyorlar

beren saat kendi yaşlarında bir erkeğin annesi olmaya utanıyorda kendinden 10 yaş küçük 23 yaşında bir çocuğun karısı olmaya neden utanmadı acaba
Kızım benim yanlış anlamışsın.

Kadıncağız daha önce fgsnde sevgilisini oynadığı bir adamın nasıl bu dizide annesini oynasın ? Bunu açıklamaya çalışmış
Halk yadırgar bi defa 😉

ekin koç olayı daha yadırganıcak birşeydi bence bildiğin çocuk yaşta birsiyle 33 yaslarında bir kadın ben o olayı daha çok yadırgadım cnm

kız ne çektin be beren oğlanı öptü diye

27-28 yaşınd aölecek biri için daha rasyonel biri lazım büyük ihtimal diziye 14-15 yaşında girecek
tatlı intikamdan bir halt olmucak furkanı kandırın bence genç nesilden şuan en uygunu ekinede bin basar

illa meme görücen yani
barış arduçla görüşülüyor diyolla rol için sen de artık seneye kösemci olursun vadiyi bırakma vaktin geldi
hahah veda yazısı yazdım zaten sezon finalinde kimelrölücek kısmına pusatımıda öldürmeyi düşünüyorlarmış bu sezon finalinde bırakıcam sanırım 13 yıl sonra

onun gelmesi olanaksız bence kiralık aşk 2.sezon olucağı kesinleşti bizim dizimiz ne olucak
reytingler izin verecek mi bakalıöm
star seneye çağatay ulusoylu ve kıvanç tatlıtuğğlu iki dizi yapacakmış kösem var paramparça var kara sevda var etti 5

reytingler izin verecek mi bakalıöm
star seneye çağatay ulusoylu ve kıvanç tatlıtuğğlu iki dizi yapacakmış kösem var paramparça var kara sevda var etti 5
beren nasıl annesi olucakki barışın

aa gerçi fatma grikte cüneyt arkının annesi oluyordu o geldi şimdi aklıma