Beren Saat'ten Özgecan Aslan Mesajı!

Helal olsun Beren'e. Ünlü de olsan aynı şeyleri yaşıyorsun. O kanal yöneticisi, partnerler vs. Onlar da ünlü olmasına rağmen tam bir caniler. Bunu yazmak da herkesin harcı değildir. Okurken benim içim acıdı. Evet tüm dünyada kadın olmak zor ama Türkiye'de kadın olmak daha da zor.

Berden saat insanları en tahrik eden dizilerde oynayıp üstüne üstlük hakli çıkması komik. Sen oynadigin dizilere bak hele iki oynadığı dizideki sahneler yüzünden RTÜK kanal d te ceza verdi tekrarlarından o meşhur sahneler artik yayinlanmiyor. Beren saat bir sey yapacaksa Önce bu sapiklara malzeme verecek şeyler sahneleri bundan sonra oynamam diyecek

helal olsun güzl konuşmuş
hala laf edenler var yazıklar olsun madem normal şeyler herkes deseymiş o zaman madem tahrik edici şeylerde oynuyor bu kadın açın da müge anlı izleyin o tahrik edici şeyler bu ülkenin gerçeği berenin yazısındakiler gibi

yıllarca ne tür pis dizilerde oynadı bunu yazacak en son kişilerden biridir aslında insanların ahlakını bozdunuz be

Arkadaşlar diziler adı üstünde dizidir ama siz gerçek hayata taşıyorsunuz , bu çok yanlış , beren bir bayan olarak tabi ki de tepkii gösterecek
yapmayın allah aşkına.

bu ülkede tecavüzcü "imamlar" var bırakın kadının oynadığı rolleri dediklerine bakın

takas kız oyuncu oynadığıda karakterdi ikisini ayır öyle yorum yap
yok öyle dava oyunculuğunda bi adabı olur nihat hatipoğlu bu konuyla ilgili gerekeni söylemiştir bana ne yapacağımı söyleme bi daha

yıllarca o tarz dizilerde oyna sonra gel bunu yaz hadi ordan derler adama

Ya bu konuda bile suçu Beren Saat'e atanlar var yazıklar olsun diyorum. Böyle insanlarla aynı dünyada yaşamaktan utanıyorum.

yok öyle dava oyunculuğunda bi adabı olur nihat hatipoğlu bu konuyla ilgili gerekeni söylemiştir bana ne yapacağımı söyleme bi daha

yıllarca o tarz dizilerde oyna sonra gel bunu yaz hadi ordan derler adama
takascım yanlış düşünüyorsun oynadığı karakterdir
beren gerçek bir insan ve duygularını söylemiş oda
bir kadın sonuçta karakterle gerçeği ayıralım
beren bihteri oynadı diye bihtermi olması lazım allah allah

zaten beren saat tahrik ettiği için oluyor bunlar hey allahım...

bu konu hassas bi konu o kız için konuyu uzatmamak lazım ama bereni mereni savunmayın bu mesajı atması da son derece normaldir tabi ki yazacak ya neden bahsediyosunuz sanki ne yapmış

Nihat Doğan gibi yılların sanatçısının (!!!!) yaptığı yoruma kızarak buraya geldim ve şu anda evde Beren'i ayakta alkışlıyorum.
Ayrıca gerçekten zor günler geçirmiş. Ama bunları atlatabilecek kadar güçlü bir kadın olduğu için de kendisini tebrik ediyorum.

Beren her zaman ki gibi farkını ortaya koyarak müthiş bir açıklama yapmış,o kadar çok okudum ki yakında ezberleye bilirim.Bu yazı beni o denli etkiledi işte.Sonuna kadar kadınların,çocukların arasında duran biri oldu Beren.Keşke herkes onun gibi duyarlı olsa