Beren Saat'ten Özgecan Aslan Mesajı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,694
Puanı
1,061
thumbnail_1424001624.jpg

Uzun süredir ekranlarda olmayan başarılı oyuncu Beren Saat, bugün resmi hesaplarından hunharca öldürülmesiyle Türkiye'yi ayağa kaldıran Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili yüreklere dokunan bir mesaj paylaştı.

Saat de birçok ünlünün tepki gösterdiği bu olaya tepkisiz kalmadı ve Twitter hesabından geçmişte yaşadığı şeyleri de içeren bir mesaj yazdı. Kısa zamanda büyük ilgi gören bu paylaşım sonrasında güzel oyuncuya duyarlılığıı nedeniyle tebrik mesajları yağdı. Ancak buna tepki gösterenler ve anlamsız bulanlar da oldu. Instagram'da da "Oğluna kadınlara saygı ve sevgi göstermeyi öğret" cümlesini takipçileriyle paylaşan Beren Saat, bu davranışıyla takdir topladı.

İşte o açıklama:
fft16_mf3502161.Jpeg

Son düzenleme:
Ve asıl acı olan bazı insanların Beren Saat'e bu sebeple tepkisi olmuş. Cahillik buna denir

Beren sana kim dedi amcasinin yegeniyle. Hasna fisne rolunu oyna diye.. Siz ornek oluyosunuz topluma. Belkide kinayacak enson kisisin..
Ama siz toplumun ahlakini bozdugunuzu degil, bolum basi aldiginiz parayi hesaplarsinz.
Sonrada burda namus edep nutugu atarsin..
Hadi ordan, hadi ordan derler adama..!

Şu yorumun saçmalığı işte.

Beren Saat yine farkını ortaya koymuş demek düşer sadece.

Bu olayla ilgili en anlamlı mesaj bence.

Mesaja tepki gösterenlerin amacını anlamadım ama duyarlılığı ile bir kez daha takdir topladı. Beren Saat olsan bile kadın olmak zor bu ülkede. İşini yaparken zor, taksiye binerken zor, gece dışarı çıkarken zor... hep zor yani.

İçini baya bir dökmüş. Bunları yaşamak zor. Yaşatanları da Allaha havale etmekten başka bir şey gelmiyor. Ülkemizde böyle şeylere önem az veriliyor. Varsa yoksa siyaset.

Ve asıl acı olan bazı insanların Beren Saat'e bu sebeple tepkisi olmuş. Cahillik buna denir

Beren sana kim dedi amcasinin yegeniyle. Hasna fisne rolunu oyna diye.. Siz ornek oluyosunuz topluma. Belkide kinayacak enson kisisin..
Ama siz toplumun ahlakini bozdugunuzu degil, bolum basi aldiginiz parayi hesaplarsinz.
Sonrada burda namus edep nutugu atarsin..
Hadi ordan, hadi ordan derler adama..!

Şu yorumun saçmalığı işte.

Beren Saat yine farkını ortaya koymuş demek düşer sadece.
yiğit bu yorum ne kim demiş hangi akılsız demiş bunu

Okurken kötü oldum hani ünlü diyoruz sanki böyle şeyler hep diğerlerinin başına geliyormuş gibi de onlarda aslında neler çektiğini görüyoruz ama haberlere sadece yok göğüsü açıldı yok poposu göründü şeklinde geliyorlar neredeyse bu da medyanın ne kadar dengesiz olduğunu da gösteriyor aslında.

Helal olsun valla ne diyelim..

Son düzenleme:
Okurkan kötü oldum hani ünlü diyoruz sanki böyle şeyler hep diğerlerinin başına geliyormuş gibi de onlarda aslında neler çektiğini görüyoruz ama haberlere sadece yok göğüsü açıldı yok poposu göründü şeklinde geliyorlar neredeyse bu da medyanın ne kadar dengesiz olduğunu da gösteriyor aslında.

Helal olsun valla ne diyelim..
aynen sana kaıtlıyorum

Helal olsun berene insanlara ünlülerin görünmeyen ve bilinmeyen zorluklarından bahsedip bunu ozgecana bağlamış ayrıca dediklerinin hepsine katılıyorum bizim ülkede kadına maalesef hak verilmiyor.

özgecan aslan cinayeti kanımı dondurdu allahım bunu ona yapana
ne biliyosa onu yapsın

bir bayan olarak güvenli bir yerde yaşasak şaşırcam erkekler
akıllarını başlarına alsa off

Helal olsun Beren'e, zaten her zaman duyarlılığı ile takdir etmişimdir Beren'i. :)

Beren yine farkını ortaya koymuş. Yazdıklarını okurken içim bir fena oldu, kendi yaşadıklarından vediği örnekler yürek yakıcı türden. Bu ülkede kadın olmanın ne kadar zor bir şey olduğunu acı bir şekilde anlatmış.

Bir kez daha hayran oldum kendisine, bu duyarlılığını hiçbir zaman kaybetmemesi dileğiyle..

berene tepki gösterenler zaten azılı katil gibi olanlardır,bende duyar duymaz şok yaşadım,çok üzücü,ama izniniizle siyasete gireceğim,akp hükümeti döneminde kadına şiddet,cinayetler arttı,ve hala hiçbişey yapılmıyor,türkiye'de kadının değeri bu işte...

ya arkadaş idam gelsede bunlar akıllanmaz özgecan olayını
prostesto edenlere erkekler yine laf atmış ya orda bile taciz
kadınlar dövmüşş ama helal olsun onlara

ne farkı be ne farkı herkes yazıyor yazacak tabi beren yazmış farkını ortaya koydu he hadi ordan

bunun aksini iddaa eden insan değildir zaten
anormal bişey yapmış gibi yorumlar atılması tuhaf

hee birde bu kadınla ilgili bikaç yorum yaparımda neyse konusu değil anlayan anlamıştır