Beren Saat'in Yeni Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,720
Puanı
1,060
thumbnail_1417520764.jpg

Baş rolünde başarılı oyuncu Beren Saat'in yer alacağı Kemal Yılmaz'ın 9oN filminin vizyon tarihi belli oldu. Çekimlerine 17 Aralık'ta başlanacak olan film, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde vizyonda olacak.

Filmde 8 çocuğu ve 7 kızkardeşi olan Emine karakterini canlandıracak olan Beren Saat, aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek. Emine karakterinin çocuk yaşta evlendirilmiş, evlere temizliğe giden bir karakter olduğu öğrenildi.

Filmde ressam, oyuncu ve avukat gibi farklı meslekler öne çıkacak ve bu meslekteki rolleri, adı henüz açıklanmayan birçok ünlü isim canlandıracak.

Filmde rol alacak diğer oyuncular önümüzdeki günlerde açıklanacak.

İntikam dizisinden sonra ekranlara ve sinemaya ara veren güzel oyuncu, bu sırada 7 dizi ve 4 sinema filmi projesini reddetti. Oyuncunun yeni filmini sevenleri merakla bekliyor.​

Merakla bekliyorum.:bhr:

Bua rada 8 çocuk annesini oynayacak olması beni şaşırttı. Kadının oynayamayacağı rol yok resmen türk kadınını oynuyor.:D Dahada heyecanlandım bak.:Z

Merakla bekliyoruz, Beren yine farklı bir rolde karşımıza çıkacak. Yine başarılı olacağından eminim, umarım iyi bir seçim yapmıştır. Başarılar... :)

8 çocuk mu? 😱
Başbakanın isteği 3 çocuğu bile zor yapan Türk ailesine ne kadar da ters. :A

Doğu kökenli olacaktır muhtemelen çünkü batı tarafı 3 çocuk yapmıyyor doğuda ve karadenizde 6'dan aşağı yok en basitinden benim anne tarafım öyle.:D
karadenizde benim annem abbam gibi sitisnalar çok az var tek çocuğum ben mesala
ama bizim köylerde 15 çocuğu olanlar var :F:F:F:F

karadenizde benim annem abbam gibi sitisnalar çok az var tek çocuğum ben mesala
ama bizim köylerde 15 çocuğu olanlar var :F:F:F:F

Bende sana soracaktım zaten kaç kardeşsin diye.:F

Biraz daha köy taraflarında olan bir olay aslın. Doğu batı diye değilde Şehir - köy diye ayırmak daha doğru haklısın.:D

Bende sana soracaktım zaten kaç kardeşsin diye.:F

Biraz daha köy taraflarında olan bir olay aslın. Doğu batı diye değilde Şehir - köy diye ayırmak daha doğru haklısın.:D
ben nedense tek çocuğum yanı sebebinide bilmiyorum :F:F:F
bizim ilçeye bağlı bir çok köy var ve o köylerde yaşayanların hemen hemen çoğunun en az çocuk sayısı 10 cnm yanı 10 ve üstü olarak gidiyor :F:F:F

ben nedense tek çocuğum yanı sebebinide bilmiyorum :F:F:F
bizim ilçeye bağlı bir çok köy var ve o köylerde yaşayanların hemen hemen çoğunun en az çocuk sayısı 10 cnm yanı 10 ve üstü olarak gidiyor :F:F:F

Köy yerinde işçilik için çocuk çok doğuruluyor bizim Kocaeli'nin bile kölerinde durum benzer. Yani 10 değil ama 5-6 .:D

Mart ayında hem Beren hem de Sedef'in sinema filmi olacak. :Z İkisini de izlemek için sabırsızlanıyorum. :D

15 cocukmu :F Nasıl bakiyorlar o kadar çocuğa annem 2 çocuğa zor dayaniyor :F
bizim köylerde genelde 10 ve üstü çocuk olanlar çok var cnm :F:F:F
eskidene vlenme yaşları çok düşüktü ama hala düşük malesef 16 18 arası yaş grupları evleniyor buralarda yanı 19 bile bulmuyor genelde 30 yaş kadarda doğurabildikleri kadar doğuruyorlar 2 yılda bir falan :F:F:F

Vizyona girme tarihi çok manalı olmuş. :bhr:
Beren'im sinemaya gelirde biz girmez miyiz. :Z