Beren Saat'in Yeni Dizi Projesi Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Tuba gibi asil bir kadının fanından bu mesajı gördüğüm için seni kınıyorum. .ss

Atacan'im yani simdi Beren'imi de görmek lazim.
Kendin diyorsun zaten Tuba asil bir kadin, Beren'im baska bir sey.

Şu konuda yapılan ucuz kışkırtıcı mesajlara cevap vererek kendimi dusurmeyecegim. Tiksinç mesajlar var ve sabote amacı taşıyor ve bunu sözde yönetim yapıyor. Umarım yeni yönetimde bu denli ucuz mesajlar yazan insanlar olmaz. @OzaN bu konuyu girmeni talep ediyorum.

Ben sıradan üye sayılırım bana böyle şeylerle gelmeyin.

Beren saati farklı rollerde görmek istiyordum dul bir anneyi oynayacak olması güzel olacak Kösemde anne olarak iyiydi çok beğenmiştim bu dizidede çok iyi olacak inşallah😉

Burası özgür bir forum ve diktatör Ozanı şutladık çok şükür yerine 2 tane herkesin özgürce yorum yapmasını sağlayan coadminler getirttik alttan onlara destek olan @denizz19 uda unatmamak lazım süpersiniz gençler memnunuz sizden böyle devam

ben de memnunum ama şimdi sen böyle diyince içime bir kurt düştü memnun olmasam mı acaba
@Çiğdem- uçan çalı süpürgeni getir kız cadoloz yönetimi bir dürtelim

Tüm Türkiye izliyor Beren'i. Min. 5 reytingi var kadının Kösemden anla.
fatmagül tarzı bir hava olusursa bu dizide tutabilir araya bir tecavüz vakası yerleştirseler bereni yine madur kadın rolunde sunsalar bu dizinin konusuda ona uygun gibi aşkı memnu ve fatmagülün suçu ne popülelliğine ulaşabilir gibi düşünüyorum

kız geçti o günler bak intikam total 9 ab 11 le başlamıştı köseme geldi beroş total reytingi oynamadı bile ab reytingi desen ilk bölümlerdekinden düşüktü
artık tns kimi isterse onun dizisi izlenir senaryo-oyuncu vb. önemi yok

Kesin bilgi mi? Bu sefer kaç kişiyle halvete girecek?
Veyahut o kişiler arasında @destere var mı?

La ayının nesini yorumlayayım ayı işte
beroşun halvete ihtiyacı yok ismi yeter

hem oyunculuğuyla hem özel hayatıyla hemde dünya görüşüyle bir asalet simgesidir kendileri burdan saygılarımız yolluyoruz dünya güzeli kalite abidesine

Dul kadın daha ne dramı olsun.

Berene uymuyordu onlar ama ayoll berenin ne işi var kavga dizisinde kavgayıda kendisi yapıyor
sonra muhteşem yüzyılda berene göre değildi beren tecavüzlü tacizli ve madur kadın rolleriyle ün yapmıs birisi bu dizi tam berene uyuyor bence
@sokak sanati

fatmagül tarzı eğer dizinin tutmasını sağlıyorsa senin jensenede tecavüz etsinler o da bir dizi tuttursun hogatha
)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...