Abi Tuba gibi asil bir kadının fanından bu mesajı gördüğüm için seni kınıyorum. .ss
Ben sıradan üye sayılırım bana böyle şeylerle gelmeyin.Şu konuda yapılan ucuz kışkırtıcı mesajlara cevap vererek kendimi dusurmeyecegim. Tiksinç mesajlar var ve sabote amacı taşıyor ve bunu sözde yönetim yapıyor. Umarım yeni yönetimde bu denli ucuz mesajlar yazan insanlar olmaz. @OzaN bu konuyu girmeni talep ediyorum.
Ben sıradan üye sayılırım bana böyle şeylerle gelmeyin.
ben de memnunum ama şimdi sen böyle diyince içime bir kurt düştü memnun olmasam mı acabaBurası özgür bir forum ve diktatör Ozanı şutladık çok şükür yerine 2 tane herkesin özgürce yorum yapmasını sağlayan coadminler getirttik alttan onlara destek olan @denizz19 uda unatmamak lazım süpersiniz gençler memnunuz sizden böyle devam
sonunda harika bir haber almak nasip oldu, beroşu sabırsızlıkla bekliyorum ekranlar onsuz çöpe dönmüştü nihayet kalite geri dönecek
siz iki koca kafa izleseniz yeter zaten ayollİşte ranini abla işte sektörün sözcüsü işte bilir kişi. Manşet lazım lafı bile sektöre yön verenin gerçek kraliçenin Beren Saat olduğunu gösteriyor. Muhteşemsin Ranini.
Ne alakaben de memnunum ama şimdi sen böyle diyince içime bir kurt düştü memnun olmasam mı acaba@Çiğdem- uçan çalı süpürgeni getir kız cadoloz yönetimi bir dürtelim
siz iki koca kafa izleseniz yeter zaten ayoll
Şu an ortak dizilerimiz yok onlarla ben geliştirdim kendimi ama onlar yerinde sayıyor hala
fatmagül tarzı bir hava olusursa bu dizide tutabilir araya bir tecavüz vakası yerleştirseler bereni yine madur kadın rolunde sunsalar bu dizinin konusuda ona uygun gibi aşkı memnu ve fatmagülün suçu ne popülelliğine ulaşabilir gibi düşünüyorumTüm Türkiye izliyor Beren'i. Min. 5 reytingi var kadının Kösemden anla.
kız geçti o günler bak intikam total 9 ab 11 le başlamıştı köseme geldi beroş total reytingi oynamadı bile ab reytingi desen ilk bölümlerdekinden düşüktüfatmagül tarzı bir hava olusursa bu dizide tutabilir araya bir tecavüz vakası yerleştirseler bereni yine madur kadın rolunde sunsalar bu dizinin konusuda ona uygun gibi aşkı memnu ve fatmagülün suçu ne popülelliğine ulaşabilir gibi düşünüyorum
beroşun halvete ihtiyacı yok ismi yeterKesin bilgi mi? Bu sefer kaç kişiyle halvete girecek?Veyahut o kişiler arasında @destere var mı?
La ayının nesini yorumlayayım ayı işte
fatmagül tarzı bir hava olusursa bu dizide tutabilir araya bir tecavüz vakası yerleştirseler bereni yine madur kadın rolunde sunsalar bu dizinin konusuda ona uygun gibi aşkı memnu ve fatmagülün suçu ne popülelliğine ulaşabilir gibi düşünüyorum
Berene uymuyordu onlar ama ayoll berenin ne işi var kavga dizisinde kavgayıda kendisi yapıyorkız geçti o günler bak intikam total 9 ab 11 le başlamıştı köseme geldi beroş total reytingi oynamadı bile ab reytingi desen ilk bölümlerdekinden düşüktüartık tns kimi isterse onun dizisi izlenir senaryo-oyuncu vb. önemi yok
fatmagül tarzı eğer dizinin tutmasını sağlıyorsa senin jensenede tecavüz etsinler o da bir dizi tuttursun hogathafatmagül tarzı bir hava olusursa bu dizide tutabilir araya bir tecavüz vakası yerleştirseler bereni yine madur kadın rolunde sunsalar bu dizinin konusuda ona uygun gibi aşkı memnu ve fatmagülün suçu ne popülelliğine ulaşabilir gibi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?