beren saatin facebook sayfasında şike dedikosuna bir yenisi daha eklendi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
nisan ayının sonunda birden 800 bine gelen sayfa mayıs ayı içinde 600 bin yeni üye birden eklenmiş :)))))))) resimlerde de görüldüğü üzere beren saat fanları bir ay dinlenip birden faceboga üye oluyorlar :)))))))))))

favoriforumum.net

33xagwz.jpg
15naazm.jpg

Son düzenleme:
sayfa resmı berenın mı

sayfayı berenın menejerı acmıs. ısın garıbı 20yıldır sanatcı olan kenan beyaz showda facebook sayfasını ılkkez actı.beren kenanın facebook merakının bırden hortlaması cok ılgınc :)))))) sankı bır proje gıbı duruyor bu durum

İlginci bu sayfada hiç bir şey yazılıp yayınlamıyor..süs biberigi duruyor..:F :F :F:F

bu arada son zamanlarda bakmadım...bir değişiklik varmı bilmiyorum ...

bişi yok haberde beyzsoyun ve onun tipinde düşünenlerin görüşü somut kanıt olmadıkça sadece yorumdur bu haber isteyen inansın:)

ne yorumu be gün gün artışı gösteriyor. bir günde 100 bin artış :))))) gir o siteye bak artışlara

- - - Ekleme - - -

herkes ozan bile açıkça gerçeği görmüş tek emre zeki çıktı gene :))))))))))

bn 15 tane twitter aldim hepsinde beren saat fans i takip etmeye basladim.Hepsinin sifresini unuttum

beyazsoya araştırma konusu verip çıkıyorum :ben foruma üye olduğumda mart-nisan 2012 gibi tubanın hayran sayısı 690 bindi şimdi 1milyon 611 bin olmuş 1.5 yıldır boş gezen tubanın sayfasında şike bulacakmısın bakalım :)

1.5 yılda olur okadar artış ama tubanın sayı artışı berenden sonra oldu :)))) beren kadar 950 bin civarındaydı.. sana tiyo işte araştır bul hit al :)))))

emre ayrıca herşeyi benden bekleme yahuu biraz da sen taşın altına elini at. herşeyi ben araştıramam ki :)))))

Son düzenleme:
Tubanın face sayfası..fanlarının idaresinde...Tubanın resmi facesi yok...Beyazsoyun bahsetti Beren Saat facesi fanalarıyla alakalı bir yer değil...orası tamamen Beren Saatin menejerinin idare ettiği yer....

Tuba'nın facebook sayfası fanlar tarafından açıldı ve sene geçtikçe sayısını arttırdı.Oyuncular dalında 1 milyonu geçen ilk isim oldu şike filan olmadan :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking