Rezil Kadın. (!) .beren in reklama ihtiyacı yok ki panpa
Sende Discovery cihazınla gündeme geliyorsun.berenenin dustugu duruma bak dekolte vermeden gundeme gelemiyor yazik berenime))))
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herşey reyting değildir. (!) Zamanında 11 reyting de aldı dizi ne var bunda?Ben dekoltede değilim 3 reytinglik diziyle nasıl yılın oyuncusu seçiliyor anlamadım gitti.
kalite reytingle ölçülsee şu an küçük gelin övgü ve ödüle boğulurdu ama malesefBen dekoltede değilim 3 reytinglik diziyle nasıl yılın oyuncusu seçiliyor anlamadım gitti.
Beren Saat'in ödül almasına karşı değilim,aşk-ı mennu'yla-Fatma gülün suçu ne? ile alsınSende Discovery cihazınla gündeme geliyorsun.
Herşey reyting değildir. (!) Zamanında 11 reyting de aldı dizi ne var bunda?
Kenanın Ezeli 4`e kadar düşmüştü. O zaman Kenan kötü bir oyuncu mu oluyor???
Nedense hiç şaşırmadım yine bi beyazsoy yorumuna, hep aynı bakış açısı, hep karalama merakı.berenenin dustugu duruma bak dekolte vermeden gundeme gelemiyor yazik berenime))))
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu işler böyledir iyi olan alır ödülü tabi fan etkisi yoksa bak antalya da ödülü o ka reytingli dizi varken erdal beşikçioğlu aldıBeren Saat'in ödül almasına karşı değilim,aşk-ı mennu'yla-Fatma gülün suçu ne? ile alsın
ama intikam'la ödül almasını doğru bulmuyorum.
diğer oyunculara haksızlık olarak görüyorum.
o zaman iyi gişe yapan filimlere veya çok reyting alan dizilere değilde iyi oyuncu olduğu için gökçe Bahadır'a versinler ödülü.
Ben reytinge bakmam. Sen en iyi oyuncu ödülü almamalı diyorsun.Beren Saat'in ödül almasına karşı değilim,aşk-ı mennu'yla-Fatma gülün suçu ne? ile alsın
ama intikam'la ödül almasını doğru bulmuyorum.
diğer oyunculara haksızlık olarak görüyorum.
o zaman iyi gişe yapan filimlere veya çok reyting alan dizilere değilde iyi oyuncu olduğu için gökçe Bahadır'a versinler ödülü.
Niye seçilmesin ki? Kadım dövüş kurslarından tut, denizin dibine kadar rol çekti. Kim yapar bunu, ya da şu ana kadar kim yaptı? Tamam karadayı kaliteli bi dizi olabilir ama her ödülü o alıcak diye bi şey yok.Ben dekoltede değilim 3 reytinglik diziyle nasıl yılın oyuncusu seçiliyor anlamadım gitti.
Nasıl biliyomuşsun, şu bilmeyi biraz daha açarmısın ?Beren Saat'i biz zaten böyle biliyoruz, bunda abartilacak birsey göremedim
Evlenecek yakin zamanda, tabi böyle pozlar vermemeye gayret göstermeli ama mahrum da birakmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?