Beren Saat'in Bu Seferki Rakibi Başbakan Erdoğan

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,529
Puanı
1,060
İngiliz Waldenburg International College adlı okul ''2013 yılının en etkili isimleri''ni açıkladı.

Sinema,politika,tv,yazarlar vb. pek çok dalda isimlerin belirlendiği listede 5 Türk yer aldı.
Listede yer alan Türklerden başbakan Erdoğan dışındakilerin oyuncu olması dikkat çekti.

Başbakan dışında listede Beren Saat,Cansel Elçin,Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy girdi.
Adele'den Barrack Obama'ya, Mark Zuckerberg'ten Nicole Kidman'a dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı listenin 2014 listesi merakla bekleniyor.

acdn1.haberdar.com_haberler_4844760_en_etkili_5_turk_haber_4844760.jpg

@mrt-06 @destere @Fks14 @OzaN @sürgünüm @dizi kolik @berenist @sokak sanati @Bully @denizz19 @china_shangai @*Dream* @Forumdash

cansel ne ayak! popülerliği nerden geliyor?

bizim beroş, başvekil Tayyip pehlivanı rahat geçer:)

Bu haber eski bir haber ayrıca Cansel Elçin'in olduğu bir liste ne kadar doğru ve inandırıcı olabilir ki :D

okuldaki kızlar censel elçin ve Çağatay erkeklerde hazal ve berene oy kullanmışlar
hürremi gösterselermiş erkeklere onu tercih ederlerdi.
siyasetçi olarakta başbakanın olması doğal çünkü iktidardaki o

Bu haber eski bir haber ayrıca Cansel Elçin'in olduğu bir liste ne kadar doğru ve inandırıcı olabilir ki :D
evet aradım taradım forumda kimse açmamış ben de açtım haberi :X

okuldaki kızlar censel elçin ve Çağatay erkeklerde hazal ve berene oy kullanmışlar
hürremi gösterselermiş erkeklere onu tercih ederlerdi.
siyasetçi olarakta başbakanın olması doğal çünkü iktidardaki o
beren okul çağındakilere hitap etmiyi artık :X

banada sorsalar amerikadan kimi seçersin diye;Taylor Swift'i tercih ederdim
bunu ünle bir alakası olduğunu sanmıyorum