Dizilerde Oynuyan Erkek Oyuncular da Makyaj Yapıyor Bilmiyormuydun😱berenin makyaj yapması normal de necati şaşmaz niye yapıyor acaba
Ya Ne Alaka?Birisi Erkek Birisi Kadın.Birisi Çirkin Birisi Yakışıklı
- - - Ekleme - - -
Dizilerde Oynuyan Erkek Oyuncular da Makyaj Yapıyor Bilmiyormuydun😱
Bak kıyas yapılan resimde dizide hafif makyajlı bi caps ama Necati öylemi dergiye/gazeteye verdiği photoshop'un at koşturduğu resim.Birisi Güzel birisi yakişikli denmiş ama yakişikli görmedim.Neyse işte öyle böyle derken benim için bi tartişmanında sonuna geldim.
ben bu vadicilerin durumu bülent ersoy kadın olmadan önce ona hayran olan kızlara benzetmeye başladım
Bak kıyas yapılan resimde dizide hafif makyajlı bi caps ama Necati öylemi dergiye/gazeteye verdiği photoshop'un at koşturduğu resim.Birisi Güzel birisi yakişikli denmiş ama yakişikli görmedim.Neyse işte öyle böyle derken benim için bi tartişmanında sonuna geldim.
Boşa post kasıyom ya la
Öyle kızlar varmiymiş 😕 Filmlerinde rol icabi öyle araya yerleştirilmiş figuranlar sanıyordum.ben bu adicilerin durumu bülent ersoy kadın olmadan önce ona hayran olan kızlara benzetmeye başladım
5 metre ilerden bakınca değişiyormuydu burak)
Yanlış okumuşsun
Boşa post kasıyom ya la
Yanlış okumuşsunben Berene çirkin Polat'a yakışıklı dedim.
Hafif pudralansın yoksa hiç bakılmaz.necati berenden daha çok makyaj yapıyor dışarı çıkarken sizce bir terslik yok mu?😀d
Yav heheHiç bir kadin çirkin degildir, hele Beren Saat hiç çirkin degildir!
Yav hehe
bumu güzel
Bak Bunda Haklısın.Ama Dış Güzelliği Çok Kötü
Evet hemde çok güzel. Önemli olan insanların iç güzelliği
Bak Bunda Haklısın.Ama Dış Güzelliği Çok Kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?